ροή ειδήσεων

Παραδόθηκε το ΡΙΤΣΟΣ στο Πολεμικό Ναυτικό


Οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας είναι περήφανοι αλλά και... απλήρωτοι...

Δίνοντας την ψυχή τους,πληρώνοντας από την τσέπη τους για να πάνε στη δουλειά τους,οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας ολοκλήρωσαν την κατασκευή της πυραυλακάτου ΡΙΤΣΟΣ τύπου SuperVita ,η οποία παραδόθηκε σήμερα στο πολεμικό ναυτικό.Αν και απλήρωτοι για σχεδόν 5 χρόνια,με εμβαλωματικές λύσεις που...
τους εξασφάλιζαν μικροποσά για να ζήσουν τις οικογένειές τους,οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την ολοκλήρωση της πυραυλακάτου και θα τον ξαναδώσουν για τις υπόλοιπες SuperVita,γιατί πάνω απ'όλα νοιώθουν Έλληνες.Ο υπουργός εθνικής άμυνας που παρέλαβε το πρωί τον ΡΙΤΣΟ τους το αναγνώρισε στην ομιλία του ,το θέμα είναι πλέον η αναγνώριση αυτή να γίνει και έμπρακτα και να σταματήσει επιτέλους αυτή η καρκινώδης κατάσταση που επικρατεί στα ναυπηγεία Ελευσίνας (τα χρεωστούμενα δεδουλευμένα σε πολλούς από αυτούς αγγίζουν τις 50.000 ευρώ) αλλά και γενικότερα στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.



"Η ολοκλήρωση αυτού του έργου δείχνει με τον πιο εμφατικό τρόπο, τι μπορούμε να πετύχουμε, όταν εργαζόμαστε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αφοσίωση.
Δείχνει τις δυνατότητες του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και της ελληνικής παραγωγικής βάσης και ιδιαίτερα της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας, την οποία στηρίζει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας",επεσήμανε στην ομιλία του ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.
Η Πυραυλάκατος "ΡΙΤΣΟΣ", πήρε το όνομα του ηρωικού Ανθυποπλοιάρχου Νικόλαου Ρίτσου, ο οποίος στις 12 Νοεμβρίου 1912 θυσίασε τη ζωή του στο βωμό της ελευθερίας.








Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *