ροή ειδήσεων

Επιμελητήριο Δωδεκανήσου: νέες ψηφιακές υπηρεσίες για την ανταγωνιστικότητα



Στo πλαίσιo του έργου “Ψηφιακές Δράσεις Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου... για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων”, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου διοργανώνει 3 εκδηλώσεις που απευθύνονται στα μέλη του, στους επιχειρηματίες, στους πολίτες καθώς και σε άλλους εμπλεκομένους, με σκοπό την ενημέρωση τους σχετικά με τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες που θα είναι σε θέση να προσφέρει το Επιμελητήριο από δω και στο εξής.

Το Επιμελητήριο μέσω του παρόντος έργου, υλοποίησε ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον δημιουργίας ψηφιακών δράσεων για την μείωση της γραφειοκρατίας και υποστήριξης ψηφιακών εμπορικών εκθέσεων και εφαρμογών e-commerce για τα μέλη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Οι εκδηλωσεις θα διεξαχθούν ως εξής:

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015, Επιμελητήριο Δωδεκανήσου Παράρτημα | Καλύμνου, Νομικού Καλαβρού και ώρα 18:00 μ.μ.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015, Επιμελητήριο Δωδεκανήσου Παράρτημα Κω | Μαρμαρωτό και ώρα 18:00 μ.μ.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015, Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, Ρόδος και ώρα 18:00 μ.μ.

Το Έργο που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. ΚΡΗΤΗΣ & ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2007-2013 από την ένωση εταιριών DOTSOFT Α.Ε.-Unisystems Α.Ε., με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας & της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στοχεύει στην αντιμετώπιση πάγιων και εκπεφρασμένων αναγκών της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, που απαρτίζεται στη συντριπτική του πλειοψηφία από επιχειρήσεις πολύ μικρού και μικρού μεγέθους, προς τις ακόλουθες κατευθύνσεις: (α) Καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, (β) Αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ΜΜΕ του Νομού Δωδεκανήσου τους σε εθνικό & διεθνές επίπεδο και (γ) Προώθηση του ηλεκτρονικού επιχειρείν στον Νομό Δωδεκανήσου.

TornosNews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *