ροή ειδήσεων

Τόσα παίρνει ο Βαρουφάκης για κάθε διάλεξη! Το ποσό- μαμούθ!


Στο ύψος της αμοιβής του πρώην Υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη για κάθε ομιλία αναφέρεται δημοσίευμα της Αυγής....

Η εφημερίδα επικαλείται ρεπορτάζ της γαλλικής κρατικής τηλεόρασης σύμφωνα με το οποίο ο πρώην Υπουργός αμείβεται με 55.000 ευρώ για κάθε διάλεξη.
Αντίστοιχα χρήματα παίρνουν και άλλοι πολιτικοί όπως ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, ο Γάλλος πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν και ο Γερμανός πρώην καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ, ωστόσο ο πιο καλοπληρωμενος είναι με διαφορά ο Νικολά Σαρκοζί, με αμοιβή που αγγίζει τις 165.000 ευρώ για κάθε ομιλία αλλά και ιδιωτικό αεροπλάνο για την αλέ ρετούρ μεταφορά του, σουίτα σε πεντάστερο ξενοδοχείο καθώς και την κάλυψη όλων των εξόδων για τους πέντε συνεργάτες που τον συνοδεύουν!
Αναλυτικά το δημοσίευμα της Αυγής:
«Αμοιβή ύψους 55.000 ευρώ ζητάει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης για κάθε διάλεξη - ομιλία που δίνει στο εξωτερικό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της κρατικής γαλλικής τηλεόρασης, στο ποσό αυτό θα πρέπει να προστεθούν τα έξοδα των διοργανωτών συνεδρίων κ.λπ. που τον προσκαλούν για τα αεροπορικά εισιτήριά του σε πρώτη ή business θέση καθώς και η διαμονή του σε πεντάστερο ξενοδοχείο.
Ανάλογες τιμές εισπράττουν για μια διάλεξή τους και ο γνωστός Γερμανός πρώην ευρωβουλευτής (Οικολόγοι Πράσινοι) Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, ο Γάλλος πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν και ο Γερμανός πρώην πρωθυπουργός Γκέρχαρντ Σρέντερ. Μεγαλύτερες αμοιβές ζητούν οι Βρετανοί πρώην πρωθυπουργοί Τόνι Μπλερ και Γκόρντον Μπράουν. Στην κορυφή όμως της λίστας που παρουσίασε η γαλλική τηλεόραση βρίσκεται ο Γάλλος πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, που ζητάει για κάθε ομιλία του 165.000 ευρώ, ιδιωτικό αεροπλάνο για την αλέ ρετούρ μεταφορά του, σουίτα σε πεντάστερο ξενοδοχείο καθώς και την κάλυψη όλων των εξόδων για τους πέντε συνεργάτες που τον συνοδεύουν».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *