ροή ειδήσεων

Ενημέρωση για την κάρτα φιλάθλου από τον Κολοσσό Ρόδου



Διευκρινιστική ανακοίνωση, για το πώς θα προμηθευτεί ο κόσμος του την Κάρτα Φιλάθλου...
που είναι υποχρεωτική βάσει νόμου, εξέδωσε ο Κολοσσός Ρόδου.

Οι διοικούντες τους νησιώτες ενημερώνουν αναφορικά με το τι ισχύει πλέον για τους φιλάθλους, μετά τις πρόσφατες υπουργικές αποφάσεις που αφορούν σε όλες τις ΚΑΕ. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους κανείς δεν θα έχει πλέον δικαίωμα εισόδου στο Βενετόκλειο εάν πρώτα δεν εκδώσει την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου, η οποία κοστίζει δύο ευρώ και θα έχει διετή ισχύ. Από τον Κολοσσό Ρόδου καλούν τον κόσμο τους να την προμηθευτεί έγκαιρα, από τα γραφεία της ΚΑΕ στην πλατεία Βρούχου, ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα για κανέναν στο μέλλον.

Η ανακοίνωση: «Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, όμως θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη διάθεση των εισιτηρίων σε σχέση με άλλες χρονιές και έτσι η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ενημερώνει τους φιλάθλους της πως: Βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ με Αρ. Φύλλου 1801, από τη φετινή σεζόν όλες οι ΚΑΕ είναι υποχρεωμένες να θέσουν σε εφαρμογή τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, όπου μεταξύ άλλων προβλέπεται η έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου, την οποία θα πρέπει να προμηθευτούν υποχρεωτικά όλοι οι φίλαθλοι, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα γήπεδα.

Επίσης, την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου υποχρεούνται να εκδώσουν και όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2015/16. Την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου θα πρέπει να φέρει ο κάθε φίλος της ομάδας μας που θέλει να αγοράσει εισιτήριο, το οποίο από εδώ και στο εξής θα είναι ονομαστικό και αριθμημένο. Σε αντίθετη περίπτωση, όπου κάποιος θέλει να πάρει εισιτήριο και δεν έχει προμηθευτεί ακόμη την Κάρτα Φιλάθλου, τότε η αγορά του εισιτηρίου θα γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ενώ θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα αλλά και το ΑΜΚΑ. Για τα παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών, εκδίδεται υποχρεωτικά Κάρτα Φιλάθλου την οποία υπογράφει ο γονέας που έχει την επιμέλεια του παιδιού και αναγράφεται το ΑΜΚΑ του παιδιού. Για την έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου χρειάζεται να προσκομίσετε:

1. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ Ή ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ.
2. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ
3. ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΑΜΚΑ).

Σημειώνεται πως το αντίτιμο για την έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου είναι δύο ευρώ και αυτή έχει ισχύ για δύο χρόνια. Για την δική σας διευκόλυνση, σας παρακαλούμε να προσέλθετε έγκαιρα στα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels (Πλατεία Βρούχου 1, 2241022261 Δευτέρα – Παρασκευή 10.00-15.00) για την έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου. Ζητάμε εκ των προτέρων την κατανόηση των φιλάθλων μας σε όσες πιθανές δυσκολίες ήθελε προκύψουν και την συνεργασία τους ώστε να εφαρμοστεί ο νόμος».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *