ροή ειδήσεων

Περιπολικά και μοτοσυκλετιστές της ΕΛ.ΑΣ ...δημόσιος ΚΙΝΔΥΝΟΣ!



Του Γιώργου Θεοχάρη
Πάντως έχει παραγίνει το κακό με τα περιπολικά και τους μοτοσυκλετιστές της ΕΛ.ΑΣ... που συχνά πυκνά παραβιάζουν τον φωτεινό σηματοδότη και ... περνάνε με κόκκινο. Προσωπικά πολλές φορές έχω διαπιστώσει ότι οι αστυνομικοί που θα έπρεπε να επιβάλλουν τη τάξη , κάνουν χοντρές αταξίες οι ίδιοι αδιαφορώντας για τους ενδεχόμενους κινδύνους που εγκυμωνεί η πράξη αυτή.

Ακόμα κι όταν δεν είναι σε αποστολή που εκεί είναι αναμένος ο φάρος κι η σειρήνα...δεν φαίνεται να πτοούνται.Περνάνε και μάλιστα με υψηλή ταχύτητα τον φωτεινό σηματοδότη που δείχνει ΚΟΚΚΙΝΟ.


Είναι άκρως αναγκαίο οι προϊστάμενοι τους να τους... τραβήξουν το αυτί διότι μπορεί για ορισμένους η σχολή της Αστυνομίας να αποτέλεσε λύση στο πρόβλημα της ζωής τους αυτό όμως δεν δείχνουν να το σέβονται ιδιαίτερα ορισμένοι 20χρονοι και 25χρονοι που πιάνουν το τιμόνι ενός περιπολικού ή μοτοσυκλέτας και νομίζουν ότι μπορούν έτσι να αλωνίζουν τον κόσμο.Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ (tilegrafima.gr) θα αποστείλλει το εν λόγω άρθρο και στο γραφείο του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ , κ. Δημήτρη Τσακνάκη.

Προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και είναι δημόσιος κίδνυνος για πεζούς και οδηγούς. Οι αστυνομικοί ασκούν λειτούργημα, απόλυτα σεβαστό αλλά με τέτοια οδική συμπεριφορά ορισμένων παραβατών και παρανόμων ....ξεφτυλίζουν την ύπαρξη τους και το σώμα συνολικά..

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *