ροή ειδήσεων

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Τραυματιοφορείς σε ελληνικό γήπεδο για γέλια και για κλάματα – Πετάνε σαν τσουβάλι τον άτυχο παίχτη που μεταφέρουν!



Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον αγώνα της...

Football League ανάμεσα στη Λάρισα και τον Εργοτέλη.

Πρωταγωνιστές οι δύο τραυματιοφορείς της γηπεδούχου ομάδας οι οποία τα έκαναν θάλασσα προκαλώντας απίστευτο γέλιο σε παγκόσμιο επίπεδο και αλλά θλίψη για την εικόνα που εμφανίζουν τα ελληνικά γήπεδα.
Ήταν το 68ο λεπτό του αγώνα όταν σε μια φάση τραυματίζεται ο Κούρτις του Εργοτέλη βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Γιοβάνοβιτς και περίμενε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ. Επικρατεί μικροένταση αφού οι γηπεδούχοι θεωρούν ότι ο παίκτης του Εργοτέλη προσποιείται τραυματισμό για να κερδίσει χρόνο αφού η ομάδα είναι μπροστά στο σκορ.

Αφού καλείται το ιατρικό σπεύδουν οι δύο τραυματιοφορείς. Στη βιασύνη τους να τον βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου, ένας εξ αυτών σκόνταψε με αποτέλεσμα να πέσει και μαζί του ο Κούτρης. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όταν οι τραυματιοφορείς έφτασαν στη γραμμή του άουτ, άφησε το φορείο εντελώς άγαρμπα. (Ο αγώνας έληξε με ανατροπή και νίκη της γηπεδούχου Λάρισας με δύο γκολ 87’ και στο 94’!)

Δείτε το απίστευτο βίντεο




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *