ροή ειδήσεων

Συνελήφθη για απόπειρα εκβιασμού ο Σισέ!



Απέναντι στη γαλλική δικαιοσύνη βρέθηκε ο Τζιμπρίλ Ζισέ,... με κατηγορίες για απόπειρα εκβιασμού απέναντι στον Ματιέ Βαλμπουενά! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Όπως αποκάλυψε το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ προσήχθη και κρατείται από τις αρχές της χώρας, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για απόπειρα εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά.


Μαζί με τον Σισέ πέρασαν το πρωί της Τρίτης την πόρτα του κρατητηρίου άλλα τρία άτομα, κατηγορούμενοι και αυτοί για εκβιασμό του διεθνούς άσου της Λιόν, και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν στην κατοχή τους οπτικοακουστικό υλικό με σεξουαλικό περιεχόμενο, γεγονός πάντως που διαψεύδεται από πηγή που βρίσκεται κοντά στη σχετική έρευνα.






Στην παρούσα φάση δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες αναφορικά με τον λόγο αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εκβιάστηκε ο Ματιέ Βαλμπουενά, όπως επίσης και το πώς εμπλέκεται στην υπόθεση ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ρεπορτάζ πάντως εκτιμούν πως ο Σισέ θα αφεθεί ελεύθερος ενώ την ίδια ώρα θα παραμείνουν οι κατηγορίες για τους άλλους τρεις που κρατούνται από την αστυνομία των Βερσαλλιών.








Αξίζει να σημειωθεί πως Σισέ και Βαλμπουενά έχουν αγωνιστεί μαζί στο παρελθόν στη Μαρσέιγ (2006-09) ενώ έχουν συνυπάρξει και στην εθνική Γαλλία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *