ροή ειδήσεων

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ



Αναγνώστης:
....Αν πληρωνόντουσαν οι εισφορές στα ασφαλιστικά Ταμεία,... και γινόταν και έλεγχος για την μαύρη εργασία.... Αλήθεια ποιος έχει την ευθύνη γι αυτό ? Οι επιχειρηματίες ? Οι εργαζόμενοι ? Οι υπηρεσίες ?
....Αν δεν υπήρχε φοροδιαφυγή και όλοι δηλώναμε τα εισοδήματα μας .... Αλήθεια ποιος έχει την ευθύνη γι αυτό ? Οι επιχειρηματίες ? Οι πολίτες? Οι υπηρεσίες?
.....Αν δεν προβαίναμε σε ενέργειες για τις οποίες έπρεπε να πληρώσουμε τους αντίστοιχους φόρους ... Αλήθεια ποιος φταίει γι αυτό ? Οι πολίτες ? Οι υπηρεσίες που διενεργούν τους ελέγχους?
....Αν είμασταν τυπικοί στις υποχρεώσεις μας προς τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας.. ....Αληθεια ποιος έχει την ευθύνη γι αυτό Οι πολίτες? Οι υπηρεσίες?
Είναι δυνατό να γίνουν όλα αυτά ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!! ΟΜΩΣ μπορούν να περιοριστούν διότι αυτή τη στιγμή έχουν φτασει στο ΖΕΝΙΘ !! ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΌΓΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ !! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ .Κάτι λοιπόν πρέπει να αλλάξει!! Και εμείς και οι υπηρεσίες και η νοοτροπία των εκάστοτε κυβερνώντων.!!!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *