ροή ειδήσεων

Κως: Κλοπές σε ξενοδοχείο, εστιατόριο και γυμναστήριο - Σύλληψη για κλοπή στη Ρόδο



Οι δράστες ηλικίας 21 και 28 χρόνων είχαν μαζί τους το κλεμμένο laptop, ενώ... στην κατοχή τους κατασχέθηκαν άλλοι δύο υπολογιστές που –όπως διαπιστώθηκε- είχαν κλέψει την προηγούμενη νύχτα από ένα εστιατόριο και ένα γυμναστήριο τα οποία είχαν διαρρήξει

Τρίτη και φαρμακερή ήταν για δυο νεαρούς Έλληνες η διάρρηξη που έκαναν στο δωμάτιο μιας Ελληνίδας τουρίστριας σε ξενοδοχείο της Κω, από το οποίο άρπαξαν έναν φορητό υπολογιστή. Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκαν από άνδρες της Ασφαλείας.

Οι δράστες ηλικίας 21 και 28 χρόνων είχαν μαζί τους το κλεμμένο laptop, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν άλλοι δύο υπολογιστές που –όπως διαπιστώθηκε- είχαν κλέψει την προηγούμενη νύχτα από ένα εστιατόριο και ένα γυμναστήριο τα οποία είχαν διαρρήξει. Όλα τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους δικαιούχους και οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ενώ ερευνάται αν διέπραξαν και άλλες κλοπές.

*** Στα πράσα έπιασαν οι άνδρες της Ασφαλείας έναν 31χρονο Έλληνα τη στιγμή που προσπαθούσε να παραβιάσει με ένα κατσαβίδι την πόρτα μιας αποθήκης στην πόλη της Ρόδου. Όπως ομολόγησε ο δράστης, που παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, νωρίτερα είχε διαρρήξει με τον ίδιο τρόπο το παρακείμενο σπίτι χωρίς να βρει κάτι για να κλέψει.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *