ροή ειδήσεων

ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ! Οπαδοί της Ντιναμό απείλησαν να σκοτώσουν Έλληνες ρεπόρτερ λίγο πριν το ματς με τον Ολυμπιακό!


Επίθεση δέχτηκαν στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας δύο Έλληνες δημοσιογράφοι από Κροάτες
χούλιγκανς!...

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι βρίσκονται στην κροατική πρωτεύουσα για να καλύψουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντιναμό στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ.

Την ώρα λοιπόν που η προπόνηση των ερυθρολεύκων τελείωσε οι δύο δημοσιογράφοι, ο Διονύσης Βερβελές του Sport24 Radio και ο Γιώργος Στασινόπουλος, απεσταλμένος της εφημερίδας «Γαύρος», βγήκαν στο κέντρο της πόλης για περίπατο και φαγητό.

Την ώρα που περπατούσαν αμέριμνοι και συζητούσαν, κάποιοι χούλιγκανς οπαδοί της Ντιναμό άκουσαν τους δύο άνδρες να μιλούν ελληνικά και έτρεξαν προς το μέρος τους.

Εβγαλαν μαχαίρι στον πρώτο, ο οποίος κατάφερε να τους αποφύγει ενώ χτύπησαν ελαφρά τον δεύτερο.

Μόλις οι υπόλοιποι Έλληνες έβαλαν τις φωνές, οι δύο Κροάτες τρομαγμένοι τράπηκαν σε φυγή ενώ εκείνη την ώρα βγήκαν από τα εστιατόρια κι άλλοι Κροάτες, οι οποίοι προσπάθησαν να «στριμώξουν» τους Έλληνες δημοσιογράφους.

Στο άκουσμα της λέξης «Press-Press» που άρχισαν να φωνάζουν οι Έλληνες ρεπόρτερ, οι Κροάτες απομακρύνθηκαν και τα πνεύματα ηρέμησαν προσωρινά αν και η κατάσταση στο Ζάγκρεμπ παραμένει τεταμένη.

Αλλωστε υπό το φόβο επεισοδίων δεν δόθηκαν εισιτήρια στους οπαδούς του Ολυμπιακού για το ταξίδι στην πόλη της Κροατίας ενώ το ίδιο θα συμβεί με τους οπαδούς της Ντινάμο, στο ματς της 4ης αγωνιστικής στο Φάληρο.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *