ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: Κινδυνεύουν να μπουν φυλακή όσοι Έλληνες δεν...


Στην φυλακή κινδυνεύουν να οδηγηθούν όσοι δεν καταφέρουν ...μέχρι τις 5 Νοεμβρίου να καταβάλουν τα χρηματικά ποσά που τους έχουν επιβληθεί ως εγγύηση από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Από τον περασμένο Ιούλιο είχαν «παγώσει» λόγω capital controls όλες οι πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης, της καταβολής δικαστικών παραβόλων, εγγυοδοσιών και χρηματικών ποσών από μετατροπή ποινών.

Ωστόσο, το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε πως δεν θα παραταθεί η ισχύς της σχετικής απόφασης, με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι – είτε προφυλακισμένοι είτε καταδικασμένοι- να καλούνται να καταβάλλουν, άμεσα, τις εγγυήσεις τους.
Συγκεκριμένα το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι δεν παρατείνεται εκ νέου η ισχύς της υπ’ αριθμ. 49214/21−7−2015 Κοινής Υπουργικής Απόφασης «Αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, καταβολής δικαστικών παραβόλων, εγγυοδοσιών και χρηματικών ποσών από μετατροπή ποινών» (Β΄ 1525), η οποία έχει ήδη παραταθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 με την υπ’ αριθμ. 57384/31−8−2015 όμοια (Β΄ 1867) και στη συνέχεια μέχρι 31 Οκτωβρίου 2015 με την υπ΄ αρ. 70905/29.9.2015 όμοια (Β’ 2110).
Αξίζει να σημειωθεί ότι μια από τις επίμαχες περιπτώσεις είναι και η Βίκυ Σταμάτη η οποία πρέπει να καταβάλει την εγγύηση των 50.000 ευρώ που της επέβαλε το δικαστήριο για να αφεθεί ελεύθερη. Η ίδια μετά την δικαστική απόφαση είχε δηλώσει αδυναμία να καταβάλει τα χρήματα με αποτέλεσμα οι συνήγοροι της να κάνουν χρήση της επίμαχης υπουργικής απόφασης.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/10/15 06:38

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ
    ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΙΝΑ
    Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!
    εαν λεμε ΨΕΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΑΣ
    ΒΥΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
    ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *