ροή ειδήσεων

Από το….. Country Estate στο…. Real Estate



Κυκλοφορούσε έντονα στα πηγαδάκια των δημοσιογράφων...

το 2012 ότι ο στενός συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού Σαμαρα ο Λαζαριδης είχε κάνει επίσκεψη - αστραπή στην αγαπημένη του Νέα Υόρκη, δείχνοντας ενδιαφέρον στο Real Estate.
Συγκεκριμένα την προσοχή του φέρεται να τράβηξε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Μανχάταν αξίας 4 εκ. δολαρίων. Ήταν προφανές όμως ότι δεν το ήθελε για τον εαυτό του. Πού να βρει άλλωστε τόσα λεφτά ένας ταπεινός πρώην κομμουνιστής. Οι κακές γλώσσες έλεγαν πως η επένδυση ήταν για λογαριασμό αυτού που εμπιστευόταν τυφλά.
Τα χρόνια πέρασαν, το θέμα ξεχάστηκε μέχρις ότου στον οικονομικό εισαγγελέα, αρμόδιο για την Λίστα Λαγκαρτ έφτασε ένας βαρύς φάκελος. Αφορούσε τον συνέταιρο του περιβόητου Παπασταυρου και καταζητούμενο σήμερα, Αγγελο Μεταξα .

Ο Μεταξάς λοιπόν έστειλε εμβάσματα - μαμούθ για επένδυση σε ακίνητα του Μανχάταν ύψους 64 εκ δολαρίων. Ένα από αυτά τα εμβάσματα, ύψους 4,25 εκ, αφορά συγκεκριμένο διαμέρισμα στο Μανχάταν. Ο κύριος Μεταξάς σύμφωνα με πληροφορίες στην αρχή δέχθηκε να πληρώσει πρόστιμο αρκετών εκ. ευρώ ώστε να αποφύγει την κατηγορία της φοροδιαφυγής, μετά από πιέσεις όμως άλλαξε γνώμη και διέφυγε στο εξωτερικό.

Εάν ο Μεταξάς δεχόταν να πληρώσει, θα ήταν παραδοχή του κακουργήματος πράγμα που θα εξέθετε ανεπανόρθωτα το στενό συνεργάτη του Σαμαρά, Παπασταύρου. Αυτός φαίνεται ήταν ο λόγος που ο Μεταξάς άλλαξε γνώμη και προτίμησε να καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψηςέως και σήμερα.
Ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν, οι δύο στενότεροι συνεργάτες του Σαμαρά και μαύρα εμβάσματα εκατομμυρίων από καταζητούμενους. Είναι μετά να μην υπερασπίζεται ο Σαμαράς με νύχια και δόντια τους συνεργάτες του;




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *