ροή ειδήσεων

Eριξε πετρέλαιο στο δίκτυο... ύδρευσης



Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους των χωριών Αμπελοκήποι, Μουζάκι και Παντοκράτορας στη Ζάκυνθο όταν...
άνοιξαν τις βρύσες στων σπιτιών του. Αντί για καθαρό νερό διαπίστωσαν ότι έτρεχε και... πετρέλαιο, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε κατά την έρευνα που ακολούθησε, είχε ρίξει κατά λάθος στο δίκτυο ύδρευσης, ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων της περιοχής.
Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι των χωρίων που είδαν τις βρύσες τους να βγάζουν... πετρέλαιο, το νερό που έφτανε από το δίκτυο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ζακύνθου (ΔΕΥΑΖ) ήταν σκούρο, ενώ η έντονη οσμή, δεν άφηνε κανένα περιθώριο για αμφιβολίες: ελέγχοντας στη συνέχεια τις δεξαμενές των σπιτιών τους, διαπίστωσαν ότι και αυτά ήταν γεμάτες με πετρέλαιο, αραιωμένο με νερό!
Άμεσα ενημερώθηκε η ΔΕΥΑΖ και, σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές από τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης, το πρόβλημα εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο ιδιοκτήτης πρατηρίου στους Αμπελόκηπους, αδειάζοντας τις δεξαμενές του, έριξε το πετρέλαιο στο δίκτυο της δημοτικής επιχείρησης!
Ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης διευκρίνισε πως η ενέργεια αυτή δεν ήταν σκόπιμη και ότι ο «δράστης» προθυμοποιήθηκε να αποκαταστήσει τις δεξαμενές που γέμισαν πετρέλαιο.
Σύμφωνα με τη διοίκηση της ΔΕΥΑΖ το πρόβλημα αφορά περίπου 30 κατοικίες.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *