ροή ειδήσεων

Ειδικός του FBI αποκαλύπτει: 5 σίγουροι τρόποι για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων



Έρευνες έχουν δείξει, πως οι σχέσεις με συστατικό στοιχείο την εκτίμηση είναι το κλειδί...
για μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Όμως, πως θα δημιουργήσετε μία σχέση εμπιστοσύνης από την πρώτη κιόλας γνωριμία;..



Μας απαντά ο Robin, ειδικός στην ανάλυση των ανθρώπινων συμπεριφορών στο FBI!


1. Μην κρίνετε ποτέ κάποιον από την πρώτη στιγμή. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να κρίνονται για τις ιδέες τους από ξένους. Προτιμήστε να κάνετε περισσότερες ερωτήσεις στον άλλον, ώστε να τον γνωρίσετε καλύτερα.

2. Μην μιλάτε συνέχεια για τον εαυτό σας. Έρευνες έχουν δείξει ότι λατρεύουμε να μιλάμε για τα επιτεύγματά μας. Αν πάλι η συζήτηση είναι εγωκεντρική από τον συνομιλητή σας, τότε μιλήστε για τις δικές σας εμπειρίες.468273-Friends-293. Γίνετε επιτυχημένος ακροατής. Ποιο είναι το μυστικό; Να επικεντρώνεστε σε αυτά που σας λέει ο άλλος.

4. Κάντε την ερώτηση που κινεί τον ενδιαφέρον όλων. Υπάρχει μία ερώτηση που θα προσελκύσει τον καθένα που έχετε απέναντι σας, αρκεί να περιέχει μέσα την λέξη… πρόκληση.

5. Κάντε τον άλλον να νιώθει άνετα. Ο καλύτερος τρόπος για να νιώσει πιο οικεία ο συνομιλητής σας είναι: 1. να μην τον πνίγετε με ερωτήσεις και 2. να πάτε σε ένα οικείο μέρος όπου θα έχετε γνωστούς.

6. Μην αφήσετε το άλλον να σας χειραγωγήσει. Ξεκαθαρίστε πως αυτές είναι οι απόψεις σας και δεν αλλάζουν. Έτσι και θα κερδίσετε την εκτίμηση του άλλου και θα δείξετε δυναμικότητα.filia

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *