ροή ειδήσεων

Ξεπουλάει το νέο iPhone 6s στην Ελλάδα της κρίσης!



Η οικονομική κρίση φαίνεται πως δεν επηρεάζει ιδιαίτερα τους Έλληνες φαν του iPhone,... αν κρίνει κανείς από τις προπαραγγελίες που υπάρχουν για τις νέες εκδόσεις του δημοφιλούς smartphone της Apple, τα οποία κινούνται τιμολογιακά σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με το παρελθόν...



Τα νέα iPhone 6s και 6s Plus είναι από χθες διαθέσιμα σχεδόν παντού, καθώς στη σχετική λίστα περιλαμβάνεται το δίκτυο μεταπωλητών της iSquare (επίσημου διανομέα των προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο), τα εμπορικά δίκτυα των εταιρειών κινητής (Cosmote, Vodafone, Wind) όπως και όλες οι μεγάλες αλυσίδες προϊόντων τεχνολογίας (Κωτσόβολος, Public, Πλαίσιο κ.ά.).

Όσον αφορά το κόστος απόκτησης, οι τιμές κινούνται σε επίπεδα περίπου 50 ευρώ υψηλότερα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και ξεκινούν από τα 789 ευρώ (χωρίς επιδότηση συμβολαίου). Αυτή είναι η τιμή για το iPhone 6s (με την οθόνη των 4,7 ιντσών) με αποθηκευτικό χώρο 16 Gb. Για την έκδοση του iPhone 6s με 64 GB, η τιμή ανεβαίνει στα 899 ευρώ, ενώ η έκδοση με 128 GB είναι στα 999 ευρώ. Αν προτιμάτε το iPhone 6s Plus (με την οθόνη των 5,5 ιντσών), τότε η τιμή ξεκινά από τα 899 ευρώ (16 GB) και ανεβαίνει στα 999 ευρώ για την έκδοση με τα 64 GB και στα 1.099 ευρώ για εκείνη με τα 128 GB.

Πάντως, οι σχετικά υψηλές τιμές δεν έχουν αποθαρρύνει τους Έλληνες καταναλωτές, καθώς οι προπαραγγελίες εκτιμάται ότι ξεπέρασαν τις 5.000 συσκευές, ενώ συνολικά με το πρώτο «κύμα» αναμένεται να έλθουν στην ελληνική αγορά περί τα 10.000 τεμάχια.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *