ροή ειδήσεων

Νέο πρότυπο κατάστημα της Lidl Hellas στη Σύρο



Παρουσία στη Σύρο και μάλιστα σε ένα ιστορικό κτίριο έχει από χθες η Lidl Hellas... Ειδικότερα, η γνωστή εκπτωτική αλυσίδα εγκαινίασε χθες στην Ερμούπολη της Σύρου ένα νέο κατάστημα, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 221 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Το νέο πρότυπο κατάστημα της Lidl στεγάζεται στο ανακατασκευασμένο κτίριο της πάλαι ποτέ «Πειραϊκής - Πατραϊκής», στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 32. Το αρχικό κτίριο κατασκευάστηκε το 1938, αποκτήθηκε τη δεκαετία του ’60 από την κλωστοϋφαντουργία «Πειραϊκή - Πατραϊκή» και λειτούργησε για πολλά χρόνια ως ένα από τα κλωστήρια της εταιρείας. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικά πρώτα κτίρια μεικτής κατασκευής (πέτρα και μπετόν) στην Ελλάδα, χαρακτηριστικό δείγμα βιομηχανικής αρχιτεκτονικής στη Σύρο. Βρίσκεται στο πλέον κομβικό σημείο της Ερμούπολης, κοντά στο λιμάνι και μόλις 1.200 μέτρα από την κεντρική πλατεία Δημαρχείου. Οι επεμβάσεις έγιναν με γνώμονα τον σεβασμό στο κτίριο, στην ιστορία του, στην αρχική του χρήση και μορφολογία και δεν αλλοιώνουν τον χαρακτήρα του.


Ξεκίνησε η συνεργασία Ιnteramerican - DAS Hellas

Την ανάπτυξη της νομικής προστασίας της Interamerican, ανέλαβε από την 1η Οκτωβρίου η εταιρεία DAS Hellas. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η DAS Hellas θα διαχειρίζεται όλες τις περιπτώσεις της ασφαλιστικής εταιρείας που αφορούν σε νομική προστασία, συμπεριλαμβανομένων και όσων εκκρεμούν από το παρελθόν. Η Interamerican προχωρεί, ήδη, σε έντυπη και διαδικτυακή ενημέρωση των πελατών της καθώς και με συμπερίληψη της συνεργασίας σε πρωτασφαλιστήρια και ανανεωτήρια συμβόλαια. Πρόκειται για μία αμοιβαίου οφέλους σύμπραξη σε ένα σημαντικό τομέα για την ασφαλιστική αγορά και οι συνεργαζόμενες εταιρείες προσβλέπουν στη βέλτιστη ποιότητα νομικής κάλυψης για διεκδίκηση αξιώσεων αποζημίωσης, διαφορές ασφαλισμένου με την ασφαλιστική εταιρεία, απόκρουση ποινικών κατηγοριών, διεκδικήσεις και αποκρούσεις από ενοχικές συμβάσεις, νομικές συμβουλές και λοιπές υπηρεσίες. Κοινό στόχο της Interamerican και της DAS Hellas αποτελεί, στο πλαίσιο της πολιτικής τους για εστίαση στον πελάτη, η απόδοση υψηλότερης αξίας ασφαλιστικών υπηρεσιών νομικής προστασίας στους ασφαλισμένους.

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τις τουριστικές αγορές της Πολωνίας και της Σουηδίας θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα σε Κρήτη, Ρόδο, Κω, Πελοπόννησο και Χαλκιδική η Nοrth Events, διοργανώτρια των αποκλειστικών για την Ελλάδα τουριστικών εκθέσεων Grecka Panorama (11-13 Δεκεμβρίου) στη Βαρσοβία και Grekland Panorama (12 -14 Φεβρουαρίου 2016) στη Στοκχόλμη. Οι εκθέσεις τελούν υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ.ά. Εξάλλου, παρουσίαση της Ιου και των τοπικών προϊόντων της έκανε ο δήμος του νησιού σε γκρουπ 44 καθηγητών τουριστικών επαγγελμάτων και δημοσιογράφων από τη Σλοβακία που επισκέφθηκε τον προορισμό.

Νέο e-κατάστημα από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Διαθέσιμο σε όλη την Αττική είναι πλέον το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος AB click2shop. Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, ο χρήστης μπορεί να βρει όλες τις προσφορές συγκεντρωμένες, σε συγκεκριμένη ενότητα, όπου εφαρμόζοντας τις επιλογές ταξινόμησης μπορεί να βρει κάθε φορά τις πιο συμφέρουσες. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στον χώρο που επιθυμεί ο καταναλωτής και είναι διαθέσιμη έξι ημέρες την εβδομάδα, από τις 8.30 π.μ. έως τις 8.30 μ.μ. Οι κάτοχοι της κάρτας AB Plus μπορούν να συγκεντρώνουν και να εξαργυρώνουν πόντους, δηλαδή για κάθε 200 πόντους κερδίζουν επιταγή αξίας 6 ευρώ.

Τριπλή διάκριση στα HR Awards για «Παπαστράτος»

Συνολικά τρεις διακρίσεις απέσπασε η εταιρεία Παπαστράτος στον θεσμό HR Awards 2015. Συγκεκριμένα, διακρίθηκε με δύο χρυσά βραβεία στην κατηγορία «Αριστεία στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και στην κατηγορία «Καλύτερο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ταλέντων», ενώ συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής στο πρόγραμμα «Αριστεία στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», η Παπαστράτος αναδείχθηκε στον μεγάλο νικητή της βραδιάς και κατέκτησε και το «Χρυσό Βραβείο του διαγωνισμού». Η διάκριση «Αριστεία στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» αφορά το «Bootcamp» της Παπαστράτος, ένα πρόγραμμα που υλοποιείται από το 2012 και συνδυάζει, με αντισυμβατικό τρόπο, την εκπαίδευση και τη διασκέδαση. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους όσον αφορά την ανάπτυξη καριέρας, τη στοχοθέτηση, τη δημιουργία πλάνου ανάπτυξης και την ανατροφοδότηση με διαδραστικό και ψυχαγωγικό τρόπο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *