ροή ειδήσεων

Nτοκιμαντέρ – αεροψεκασμοί.Ο μυστικός πόλεμος της κυβέρνησης.



Ευτυχώς που καμιά φορά οι πιλότοι στέλνουν με e-mail κάποια καινούρια πληροφορία...
σχετικά με τους αεροψεκασμούς και έτσι και στο διαδίκτυο κυκλοφορεί κάποια νέα είδηση.



Η νέα επιστήμη των αεροψεκασμών,ξεφεύγει πλέον από τα σενα΄ρια με τις θεωρίες συνωμοσίας και γίνεται ταξίδι στην πραγματικότητα.Το παραδέχεται ακόμα και η CIA.Η κυβέρνηση σίγουρα πειράζει την ατμόσφαιρα.Σκεφτείτε όλα τα καλά πράγματα που έχει πράξει η κυβέρνηση,όπως το χρέος,η κοινωνική ασφάλιση και μετά σκεφτείτε ότι η ίδια ομάδα αλλοιώνει την γή’ι’νη ατμόσφαιρα.


Αισθάνεστε καλύτερα; Οι Ιταλοί Antonio και Rosario Marciano από την Ιταλική ιστοσελίδα Tanker Enemy έχουν φτιάξει ένα ντοκιμανταίρ με τίτλο: «Chemtrails : Ο μυστικός πόλεμος». Αυτή η ταινία αναλύει και παρέχει επιστημονικά στοιχεία σχετικά με το φαινόμενο των chemtrails.

Η Γεωμηχανική είναι μία μόνο πτυχή (ασφάλεια) του φαινομένου αυτού. Αυτό που διακυβεύεται είναι μια συγκαλυμμένη στρατιωτική ατζέντα.



Αυτό το ντοκημαντέρ είναι σε HD , η πρώτη ιταλική επαγγελματική ταινία γιατην παράνομη γεω-μηχανική, γνωστή και ως chemtrails. Έχει ήδη πραγματοποιηθεί χάρη σε πολλούς φίλους και συνεργάτες.Το Σεπτεμβρίου 2014,η Γαλλίδα ακτιβίστρια Jacques Daidié,συναντήθηκε στην Ιταλία με τους Antonio και Rosario Marciano,γνωστοί Ιταλοί ακτιβιστές κτά των αεροψεκασμών.Η γαλλική μετάφραση έγινε από αυτή τη συνάντηση και έχει πραγματοποιηθεί από διάφορα μέλη της γαλλικής εταιρείας «Voilé Ciel», (του www.cielvoile.fr).

Ευχαριστούμε θερμά και όλους όσους συνέβαλαν για τη μετάφραση: Ζακ Dominique από Αβινιόν, Μαίρη από Monteux, Sebastien από St Φέρμιν σε Valgaudemard και Danielle από το Gap..

Όλοι να ευχαριστήσουμε το «Sky ρολόι της Γενεύης», στο Facebook, για την αγγλική μετάφραση.Οι αεροψεκασμοί προκαλούν:

Εκφύλιση του εγκεφάλου

Παρεμποδίζουν την ικανότητα του σώματος να χωνέψει ασβέστιο, φώσφορο και φθόριο.

Εμποδίζει την ανάπτυξη των οστών και μειώνει την οστική πυκνότητα.

Προκαλεί μυϊκούς πόνους

Προβλήματα ομιλίας

Αναιμία

Πεπτικά προβλήματα

Διαταραχή της ηπατικής λειτουργίας

Μειωμένη νεφρική λειτουργία

Κολικούς στα βρέφη.

Μόνο μία από τις χημικές ουσίες που ψεκάζονται αφειδώς σε chemtrails, το αλουμίνιο, προκαλεί όλα τα είδη των προβλημάτων υγείας. Η χημική ουσία προσβάλλει το νευρικό σύστημα, κυρίως, και προκαλεί τα πάντα από το διαταραγμένο ύπνο, νευρικότητα, συναισθηματική αστάθεια,αμνησία, πονοκεφάλους και προβλήματα όρασης.δείγματα από χώμα και νερό στην Καλιφόρνια, στην κορυφή του βουνού Shasta,και στο Siskiyou County,ελέγχθηκαν και έδειξαν υψηλά επίπεδα αργιλίου ικανά για να σκοτώσουν μια άλκη.

Πρόσφατο δείγμα ληφθέν από χιόνι στο Ski Bowl στα Mt. Shasta έδειξε 61.000 ug/L, 61 φορές το μέγιστο επίπεδο πρόσμειξης για αργίλιο στο πόσιμο νερό.Μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο λαιμό.Επίσης ψεκάζουν βάριο που μπορεί να προκαλέσει εμετό, κοιλιακό πόνο και διάρροια.Μέσα σε 1-4 ώρες από την κατάποση, βαθιά υποκαλιαιμία και γενικευμένη μυϊκή αδυναμία μπορεί να αναπτυχθεί που μπορεί να εξελιχθεί σε παράλυση των άκρων και των αναπνευστικών μυών.

Μία ακόμα χημική ουσία που ψεκάζουν είναι το Στρόντιο-90 που χρησιμοποιείται ως ραδιενεργός ιχνηθέτης σε ιατρικές μελέτες και στις μελέτες των γεωργικών καλλιεργειών. Επίσης χρησιμοποιείται σε φάρους για πλοήγηση, απομακρυσμένους μετεωρολογικούς σταθμούς και διαστημικά οχήματα.Αν αυτή η Ένωση διαλυθεί στο νερό, η χημική ουσία θα διαλυθεί στην υγρή επιφάνεια μέσα στους πνεύμονες.

Το Στρόντιο στη συνέχεια, μπαίνει στο αίμα γρήγορα και μπορεί να προκαλέσει μείωση ερυθρών αιμοσφαιρίων και αναιμία.Παρόλα αυτά οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να μας ψεκάζουν.Φυλαχτείτε όσο μπορείτε.





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *