ροή ειδήσεων

Αρχίζει σύντομα το πτητικό πρόγραμμα της η TUS AIRWAYS



Σε πρώτη φάση η εταιρεία θα εκτελεί πτήσεις μικρών αποστάσεων σε Κρήτη, Ρόδο, Κω, Αίγυπτο, Ισραήλ και Λίβανο...


Μια αμιγώς κυπριακή εταιρεία, που έχει τη βάση της στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2015 με πρωτοβουλία του πρώην στελέχους των πιλότων των Κυπριακών Αερογραμμών και μετέπειτα επιθεωρητή του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας, Ευθύμιου Λιασή. Το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας κατέχεται από Ευρωπαίους επενδυτές, ενώ μετοχές έχουν και Αμερικάνοι επενδυτές.

''Η Tus Airways έχει ως στόχο να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στο καταναλωτικό κοινό, ενώ επιδιώκει να γίνει ο βασικός κυπριακός αερομεταφορές του νησιού που θα εμπιστεύονται και θα προτιμούν Κύπριοι και ξένοι'' δήλωσε στο Capital.com.cy ο Debuty Manager Μιχάλης Ανδρικίδης.

 Ενώ όπως μας δήλωσε ο κ. Ανδρικίδης μέχρι το καλοκαίρι η εταιρεία θα εκτελεί πτήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλους βασικούς προορισμούς της Ελλάδας.

''Αυτή τη στιγμή η Tus Airways διαθέτει ένα αεροσκάφος των 35 θέσεων και μέχρι τέλος Νοεμβρίου περιμένει ακόμη ένα Saab 340B για να ξεκινήσει να εκτελεί τα δρομολόγια της, με δύο πλήρως εξοπλισμένα αεροσκάφη. Στόχος είναι η εταιρεία να φτάσει τα 8 αεροσκάφη, μερικά από τα οποία ήδη έχουν παραγγελθεί.'' αναφέρει ο κ. Ανδρικίδης.



Αρχές Δεκεμβρίου ξεκινούν οι πρώτες πτήσεις

Αρχές Οκτωβρίου η εταιρεία πήρε την τεχνική άδεια, ενώ εκκρεμεί η εμπορική που κατατέθηκε στις 20 Οκτωβρίου, και η Tus Airways ουσιαστικά μπορεί να ξεκινήσει τη λειτουργίας της. '' Στην ουσία η εταιρεία μετά και την έκδοση της εμπορικής άδειας, θα μπορεί να λειτουργεί κανονικά, παρ' όλα αυτά θα περιμένουμε και την άφιξη του 2ου αεροσκάφους, τέλη Νοεμβρίου για ξεκινήσουμε τις πτήσεις μας 1/12/15 με δύο υπερσύγχρονα αεροσκάφη.'' συμπλήρωσε ο κ. Ανδρικίδης.



Το πλήρωμα της εταιρείας αυτή τη στιγμή αποτελείται από έμπειρους Σουηδούς πιλότους, ενώ το πλήρωμα καμπίνας που έχει εκπαιδευτεί από την εταιρεία, αποτελείται από Κύπριους η οποίοι διαθέτουν πολυετή πείρα στο χώρο. '' Ως αμιγώς κυπριακή εταιρεία, θέλουμε να εργοδοτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Κύπριους πολίτες, κάτι που είναι μέσα στα πλάνα και τους σχεδιασμούς της εταιρείας'' διευκρινίζει ο κ. Ανδρικίδης.

Τα δρομολόγια θα εμπλουτίζονται συνεχώς

Λόγω του τύπου των συγκεκριμένων αεροσκαφών, η Tus Airways έχει την ευελιξία να εκτελεί πολλαπλές πτήσεις μέσα στην ίδια μέρα. Προς το παρόν θα εκτελούνται καθημερινά 2 - 4 πτήσεις ενώ στην πορεία και με την αύξηση του στόλου, τα δρομολόγια θα πολλαπλασιαστούν. ''Αυτή τη στιγμή έχουμε θέσει 12 σταθερούς σταθμούς το χειμώνα κια 16 το καλοκαίρι, ενώ έπονται κι άλλοι.'' συμπληρώνει ο Debuty Manager κ. Μιχάλης Ανδρικίδης.

Πτήσεις χαμηλού κόστους

Η Tus Airways έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό της καμπίνας, αφού όπως μας τόνισε ο κ. Ανδρικίδης το εσωτερικό των αεροσκαφών είναι ιδιαίτερα άνετο και ευρύχωρο, αντίστοιχο με αυτό μεγάλων Jet.

''Αυτό όμως δεν επιβαρύνει σε καμία περίπτωση τον καταναλωτή, αφού επιδιώκουμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό με το χαμηλότερο κόστος. Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται από 69 ευρώ έως 169 ευρώ, ανάλογα με τον προορισμό, ενώ μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, ο καταναλωτής θα μπορεί να βρει σε επιχορηγημένες τιμές, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα και άλλες υπηρεσίες.'' δηλώνει ο κ. Ανδρικίδης. 

capital.sigmalive.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *