ροή ειδήσεων

Μπαρούφα τελικά οι 1101. Δείτε περί τίνος πρόκειται...



Ομολογουμένως σαν διαφημιστική καμπάνια ήταν πολύ επιτυχημένη...
Περιμέναμε όλοι να δούμε περί τίνος πρόκειται. Και τελικά τι ήταν;...

Μια διαφήμιση του thepressproject.gr που ζητάει,τι άλλο; Λεφτά!!!!
Οι "αδέσμευτοι δημοσιογράφοι" του thepressproject.gr αφού καθυβρίζουν όλους τους δημοσιογράφους που δίνουν καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης στα πεζοδόμια διακινδυνεύοντας ακόμη και τη ζωή τους πολλές φορές, στο τέλος ζητούν οικονομική στήριξη!!!!!
Οι 1101 είναι οι μέχρι σήμερα χρηματοδότες του site, που θεωρούν "ψεπουλημένους υπάνθρωπους που κάνουν ότι τους πει το αφεντικό" όλους τους δημοσιογράφους!!!!! Εκτός από αυτούς βέβαια που ελέγχουν οι ίδιοι. Στο τέλος του βίντεο έρχεται και το κερασάκι.Δώστε μας λεφτά!!!!!
Πρωτοστάτης στην προσπάθεια ο Γιάννης Βαρουφάκης,που έφτασε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού για να εισπράττει σήμερα δυσθεώρατες αμοιβές ,για τον οποίο παρεμπιπτόντως δεν έχει ασχοληθεί καθόλου το "ανεξάρτητο" thepressproject!!!!!!!
Για τέτοιους ψεπουλημένους υπάνθρωπους μιλάμε. Που δε διστάζουν, προκειμένου να τα 'κονομήσουν, να καθυβρίσουν και να διαβάλουν έναν ολόκληρο επαγγελματικό κλάδο,που περνά μάλιστα ιδιαίτερη κρίση αυτή την περίοδο. Κι αυτοί το εκμεταλλεύονται."Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται". Το αστείο είναι πως στο τέλος παραδέχονται και οι ίδιοι πως δεν μπορούν να είναι ανεξάρτητοι λέγοντας χαρακτηριστικά "να επιλέγεις στο μέτρο του δυνατού από που προέρχεται η πληροφορία". Για τόσο αδίστακτα και ξεπουλημένα τομάρια στο βωμό του χρήματος μιλάμε,που ήρθαν να μας κάνουν μαθήματα δημοσιογραφίας!!!!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *