ροή ειδήσεων

Ρόδος: Συγκλονίζει ο θάνατος βρέφους 11 μηνών


Νέα τραγωδία συγκλονίζει απο χθές τα μεσάνυχτα το νησί της Ρόδου...

Ένα αγγελούδι 11,5 μηνών έχασε τη ζωή του κάτω απο συνθήκες που αναμένεται να διευκρινιστούν σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η "Ροδιακή", πρόκειται για κοριτσάκι 11,5 μηνών το οποίο διέμενε στα Καλαβάρδα μαζί με την οικογένεια του και το οποίο είχε διακομισθεί τις προηγούμενες μέρες στο νοσοκομείο της Ρόδου με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Το κοριτσάκι παρουσίασε υψηλό πυρετό και οι γιατροί διαβεβαίωσαν οτι πρόκειται για συνηθισμένη για την εποχή ασθένεια, με αποτέλεσμα να του δώσουν εξιτήριο και να πάει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μικρό αγγελούδι παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση της υγείας του, με αποτέλεσμα οι γονείς του να το διεκομίσουν ξανά στο νοσοκομείο της Ρόδου γύρω στις 11:30 χθες το βράδυ.

Δυστυχώς όλα ήταν πλέον αργά καθώς το κοριτσάκι είχε καταλήξει. Η τοπική κονωνία της Ρόδου και η τοπική κοινότητα Καλαβαρδών όπου διέμεναν είναι συγκλονισμένη απο το περιστατικό.

rodiaki
madata.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/11/15 17:31

    ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΗ...ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ....ΜΠΕΡΔΕΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ..ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΥΤΟ...ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/11/15 07:40

      ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΘΗΞΙΑΣ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ...ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/11/15 12:40

    Δεν μπορείς να περιγράψεις την θλίψη όμως μπορείς να νιώσεις την αδικία και μπορείς να αισθανθείς την οργή που νιώθει κάποιος στο άκουσμα του θανάτου ενός βρέφους που μόνο αυτό δεν έφταιγε. Οι λέξεις είναι περιττές και λίγες όμως δυστυχώς συνέβη και ευθύνονται κάποια εκτρώματα που δυστυχώς δεν έχουν καν την αίσθηση τι είναι να είσαι γιατρός δεν γνωρίζω ακριβώς την ιστορία όμως το μωρό σίγουρα δεν φταίει όπως και οι γονείς στο νοσοκομείο πήγαν για βοήθεια, όμως τα μαλακισμένα εκεί μέσα μόνο να δίνουν ντεπόν ξέρουν. Ήρθε νομίζω η ώρα κάποιοι να πάνε να γίνουν χασάπηδες και να αφήσουν το λειτούργημα του γιατρού σε πραγματικούς γιατρούς. Γράφω αυτό το κείμενο και παραλίγο και το δικό μου παιδί να ήταν σε αυτήν την μοίρα αν δεν φεύγαμε στο παίδων από μόνοι μας. Καλό ταξίδι αγγελούδι και συγχώρεσε τους, καλό παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *