ροή ειδήσεων

Ζήταγε από 14χρονη φωτογραφίες της με εσώρουχα


Υπόθεση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας 14χρονου κοριτσιού από 22χρονο μέσω διαδικτύο... εξιχνίασε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...


Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία της 40χρονης μητέρας της 14χρονης, σύμφωνα με την οποία άγνωστος χρήστης του διαδικτύου, μέσω προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έστειλε στην 14χρονη κόρη της, μηνύματα σεξιστικού περιεχομένου και προσπαθούσε παράλληλα να την πείσει να του στείλει φωτογραφίες της, όπου να απεικονίζεται η ίδια φορώντας μόνο εσώρουχα, με το πρόσχημα πως εργάζεται σε οίκο μόδας και αναζητά μοντέλα επίδειξης εσωρούχων.
Τα καταγγελλόμενα τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, καθώς και η διενέργεια των απαραίτητων ανακριτικών πράξεων προς ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας του δράστη.
Στο πλαίσιο αυτό, διενεργήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή - διαδικτυακή έρευνα των στοιχείων και δεδομένων, προς διαλεύκανση της υπόθεσης και στη συνέχεια, αλληλογραφία με την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και με εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου. Έτσι, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη και ταυτοποιήθηκε ο 22χρονος.
Το πρωί της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 22χρονου και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στις καταγγελλόμενες πράξεις.
Βρέθηκε και κατασχέθηκε φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος θα αποσταλεί στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί και να προσδιοριστεί επακριβώς ο βαθμός εμπλοκής του, στις καταγγελλόμενες ή και σε άλλες όμοιες πράξεις.
Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ η σχηματισθείσα για την υπόθεση δικογραφία τακτικής διαδικασίας, θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/11/15 00:45

    Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

    Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!

    Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι...Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *