ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: Ρομά σακάτεψαν στο ξύλο 2χρονο αγοράκι επειδή δεν βγήκε στην επαιτεία [ΒΙΝΤΕΟ]


Συνελήφθη η μάνα και ο εραστής της... Ο 23χρονος δράστης χτυπούσε με μανία, χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του το άτυχο αγοράκι αφήνοντας το σε κωματώδη κατάσταση. Η μάνα αρνήθηκε να βγάλει το παιδί της για επαιτεία και αυτό εξόργισε τον εραστή της
Το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», το βράδυ του Σαββάτου (31/10), ύστερα από ξυλοδαρμό από 23χρονο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Σύμφωνα με πληροφορίες η 22χρονη μητέρα Ρομά του άτυχου αγοριού, είχε κάνει ψευδή κατάθεση ισχυριζόμενη πως το παιδί ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα. Όμως όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια από έρευνα της αστυνομίας, ο 25χρονος πατέρας του παιδιού είναι κρατούμενος σε στις φυλακές Ναυπλίου.

Η μητέρα στην συνέχεια αποκάλυψε πως το 2χρονο αγοράκι, ξυλοκόπησε ο 23χρονος φίλος της. Το σκηνικό του ξυλοδαρμού εκτυλίχτηκε στο δρόμο προς τον καταυλισμό και όταν η μητέρα δεν δέχτηκε την απαίτηση του 23χρονου φίλου της να αφήσουν το αγοράκι να πραγματοποιήσει επαιτεία στους τριγύρω δρόμους.

Η μαρτυρία της μητέρας σοκάρει, καθώς ο 23χρονος χτυπούσε με μανία, χρησιμοποιώντας τα χέρια και τα πόδια του το άτυχο αγοράκι αφήνοντας το σε κωματώδη κατάσταση. Φρικιαστικό είναι και το γεγονός πως το άτυχο αγοράκι παρέμεινε επί δυο μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο σπίτι του ζευγαριού, μέχρι να το πάνε στο νοσοκομείο.

Ο 23χρονος φίλος της μητέρας έχει ήδη συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές με κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες, ενώ η μητέρα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Συγκλονισμένοι από το γεγονός της πρωτοφανoύς αυτής αγριότητας δηλώνουν και οι γιατροί που εξέτασαν το άτυχο αγοράκι.





πηγή: Korinthostv

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *