ροή ειδήσεων

Βρίσκονται αντιμέτωποι μετά από 26 χρόνια!



Ο Αρκαδικός παίζει στη Ρόδο με Κολοσσό...

Θα μπορούσε να είναι και εκπομπή του «Πάμε Πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, αφού ο Αρκαδικός θα συναντήσει στα γήπεδα του μπάσκετ τον Κολοσσό Ρόδου μετά από τρεις σχεδόν δεκαετίες!

Τριάντα ένα χρόνια μετά τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο ανοικτό γήπεδο της Ρόδου και είκοσι έξι μετά τον τελευταίο στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, Κολοσσός και Αρκαδικός θα ξαναβρεθούν αντιμέτωποι το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, όχι αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ελλάδος όπως στις 15 Φεβρουαρίου 1984 και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στις 21 Ιανουαρίου 1989, αλλά στον πρώτο μεταξύ τους στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η προϊστορία στα παιχνίδια των δύο ομάδων ευνοεί την Ροδίτικη ομάδα, καθώς έχει κερδίσει και στα επτά που έχουν προηγηθεί. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε το παιχνίδι που έγινε στο κλειστό της Τρίπολης το Νοέμβριο του 1986, όταν ο Κολοσσός κέρδισε με 104-101 με το νυν συνεργάτη του Γιάννη Καστρίτη, Μπάμπη Αλεξόπουλο να κάνει ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια σημειώνοντας 21 πόντους ευστοχώντας σε πέντε τρίποντα.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως και ένα από τα καλά παιχνίδια του νυν προέδρου της ΚΑΕ Αρκαδικός Μιχάλη Σμυρνιώτη, όταν σημείωσε 17 πόντους στον αγώνα της 9ης Ιανουαρίου 1988 στο παιχνίδι που ο Κολοσσός κέρδισε 104-94 στην Ρόδο.

Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες ήταν στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης στις 21 Ιανουαρίου 1989, με τον Κολοσσό να κερδίζει δύσκολα 82-79 χάρη στην εμφάνιση του Μαρκάκη (23π.). Στον Αρκαδικό έπαιζαν τότε ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ Μιχάλης Σμυρνιώτης (10π), ο νυν αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Νίκος Κουτσουμπός (16π) και ο νυν συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Μπάμπης Αλεξόπουλος (9π).

Ο Κολοσσός βρίσκεται στην κορυφαία εθνική κατηγορία από το 2005 με μια παρένθεση, εκείνη της σεζόν 2006-2007 και έχει εδραιωθεί στους «μεγάλους» όντας μία από τις καλύτερες επαρχιακές ομάδες, μαζί με το Ρέθυμνο.

Ο Αρκαδικός θα αναχωρήσει σήμερα για τη Ρόδο έχοντας καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση που του δίνει η σημαντική νίκη επί του Ρεθύμνου. Η αποστολή στην Ρόδο δεν είναι το πιο εύκολο εκτός έδρας, αλλά σίγουρα ο Γιάννης Καστρίτης και οι συνεργάτες του πάνε… υποψιασμένοι για την δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.

Το παιχνίδι του Σαββάτου στο Βενετόκλειο (7/11, 17:00) θα είναι το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων στην κορυφαία εθνική κατηγορία και σίγουρα μπορεί να συνοδευτεί με μερικά ρεκόρ, όπως για παράδειγμα του Βασίλη Καββαδά που χρειάζεται δύο εύστοχες βολές για να συμπληρώσει 100 στην κορυφαία κατηγορία!

arcadiaportal

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *