ροή ειδήσεων

72 μαθητές από τη Ρόδο βρίσκονταν στο Παρίσι την ώρα των επιθέσεων


Στο Παρίσι βρίσκονται 72 μαθητές Λυκείου της Ρόδου και μόλις έγιναν γνωστές οι τρομοκρατικές επιθέσεις επικράτησε πανικός...

72 οικογένειες από τη Ρόδο βίωσαν την αγωνία το βράδυ τις Παρασκευής από τις επιθέσεις των τρομοκρατών στη Γαλλία, αφού βρίσκονταν εκεί τα παιδιά τους για εκπαιδευτική εκδρομή.

Στο Παρίσι βρίσκονται 72 μαθητές Λυκείου, των Εκπαιδευτηρίων “Ροδίων Παιδεία” και μόλις έγιναν γνωστές οι τρομοκρατικές επιθέσεις επικράτησε πανικός.

Οι γονείς και οι συγγενείς, μη γνωρίζοντας τι είχε συμβεί, προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τα παιδιά, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος και αγωνία για όσους δεν απαντούσαν στις κλήσεις των οικογενειών τους.

Τα παιδιά βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο Παρίσι, και κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους, και να τους διαβεβαιώσουν ότι είναι καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να επιστρέψουν την Τετάρτη στη Ρόδο, ενώ μάλλον θα χρειαστεί να τροποποιήσουν το πρόγραμμα εκδρομών τους, που προέβλεπε επισκέψεις σε μουσεία κ.λπ. του Παρισιού.

Σύμφωνα επίσης με άλλες πληροφορίες ομάδα μαθητών, έχοντας μάθει για τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου, μεταξύ των εθνικών ομάδων Γαλλίας και Γερμανίας, είχε ζητήσει να τον παρακολουθήσει. Επειδή όμως οι καθηγητές-συνοδοί είχαν μάθει ότι θα υπάρχει στο γήπεδο πολύς κόσμος, δεν το επέτρεψαν και έτσι τα παιδιά δεν πήγαν τελικά (ως γνωστό στο συγκεκριμένο γήπεδο εκδηλώθηκε μία από τις επιθέσεις των τρομοκρατών).

Πηγή: Ροδιακή

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *