ροή ειδήσεων

"ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΘΡΟΥΒΟΣ" ΣΤΟ AIRBUS ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ


Η κυβέρνηση της Αιγύπτου αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις φήμες.... για την πιθανότητα δολιοφθοράς στην πτήση του ρωσικού Airbus A-321 ή ακόμη και να έχει πληγεί από πύραυλο, με αποτέλεσμα να συντριβεί και να χάσουν τη ζωή τους 224 άνθρωποι, επιμένοντας πως τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν ακόμα άγνωστα.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις αρχές της χώρας, η καταγραφή των δεδομένων της πτήσης στο “μαύρο κουτί” του αεροσκάφους σταμάτησε 23 λεπτά μετά την απογείωσή του, ενώ οι τελευταίοι ήχοι, ήτοι ένας“παράξενος” θόρυβος που καταγράφηκε το τελευταίο δευτερόλεπτο, πρόκειται να “εξεταστεί περισσότερο” πριν ανακοινωθούν τα τελικά συμπεράσματα.
Μιλώντας στο Κάιρο, ο επικεφαλής της τεχνικής επιτροπής επιτροπής που εξετάζει τα αίτια της συντριβής, υπογράμμισε πως δεν υπάρχουν ακόμα ασφαλή συμπεράσματα, τονίζοντας πως οι αρχές εξετάζουν ακόμα όλες τις πληροφορίες που μπορούν να συλλέξουν για να καταλήξουν σε ένα πόρισμα. Σύμφωνα με τις αιγυπτιακές αρχές τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως η επικοινωνία διεκόπη αιφνιδίως την ώρα που το αεροσκάφος των ρωσικών αερογραμμών πετούσε στα 30.000 πόδια.
Όλα δείχνουν πως οι αρχές της Αιγύπτου προσπαθούν να μετριάσουν τον αντίκτυπο που προκάλεσαν αναφορές ευρωπαϊκών και αμερικανικών ΜΜΕ για κατάρρευση του αεροσκάφους από πύραυλο των ακραίων ισλαμιστών, για να μην πλήξει την σημαντική τουριστική βιομηχανία της που αποφέρει περίπου το 12% του ΑΕΠ της κάθε χρόνος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *