ροή ειδήσεων

Η τελευταία πράξη ενός δράματος παίχτηκε σήμερα το απόγευμα στην εκκλησία της Κρεμαστής


Η τελευταία πράξη ενός δράματος παίχτηκε σήμερα το απόγευμα...
στην εκκλησία της Κρεμαστής, που είχε κατακλυστεί από κόσμο μέσα κι έξω από τον Ναό.

Εκεί όπου οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι αποχαιρέτισαν τον 27χρονο Μιχάλη Μάτση του Γεωργίου, που άφησε την τελευταία του πνοή προχθές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κρήτης, όπου νοσηλευόταν εδώ και πολλούς μήνες.


Όλοι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια για τον νεαρό μουσικό, που με το χαμόγελό του, το χιούμορ του, και τον εξαίρετο χαρακτήρα του είχε καταφέρει να κερδίσει τους συγχωριανούς του και όλους όσους έτυχε να τον γνωρίσουν από κοντά.


Βέβαια, πολλές φορές η μοίρα χτυπά αλύπητα, και χωρίς διακρίσεις, κάποιους συνανθρώπους μας. Και, δυστυχώς, ένας απ΄ αυτούς ήταν και ο Μιχάλης.


Στην εξόδιο ακολουθία, στην οποία παρέστη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, παραβρέθηκαν πολλοί επώνυμοι του νησιού μας, οι οποίοι έσπευσαν να συλλυπηθούν την οικογένεια του αδικοχαμένου 27χρονου. Επίσης, από την εκκλησία μέχρι το Κοιμητήριο τον νεκρό συνόδευσε η Φιλαρμονική Κρεμαστής-Ιαλυσού από την οποία ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην μουσική ο Μιχάλης Μάτσης.

Τα topika-nea.gr εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε, και στους γονείς, τους φίλους και τους συγγενείς του, κουράγιο και δύναμη για να τον θυμούνται.





http://topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *