ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ- ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΑΠΟ ΑΕΡΓΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ !


ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ...


Είναι κοινά παραδεκτό πως στις μέρες μας η ανθρωπιά έχει σχεδόν εξαλειφθεί,ιδιαίτερα τώρα με την οικονομική κρίση οδεύει προς μια ντροπιαστική ,,,μετάλλαξη.

Συγχρόνως η κοινωνική ανισότητα που πλήττει τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα στην πατρίδα μας,γίνετε θηλιά που στενεύει μέρα με την ημέρα, αναντίρρητα με απρόβλεπτες μέλλουσες συνέπειες.

Χρειάζεται επίσης να σημειωθεί πως η απανθρωπιά της πλουτοκρατίας που δεν νοιώθει ¨"κρίσεις" και προβλήματα ,γίνετε πιεστικά αφόρητη εις βάρος του λαού μας.

Άξεστοι ακαμάτες άεργοι και άεργες που έτυχαν κληρονομιάς η προίκας, που δεν ένιωσαν στο πετσί τους την περιφρόνηση την πείνα το αβέβαιο μέλλον, μεταμορφώθηκαν πλέον σε αμετανόητο Τούρκο δήμιο.
Συμπερασματικά για να γίνει ποιο σαφές θα σας αναφέρω μερικές απ΄τις απανθρωπιές που συμβαίνουν στο νησί της Ρόδου,όπως γνωστοποιήθηκαν στο μπλόγκ μας.

Συντοπίτης μας Γ.Π με τετραμελές οικογένεια, σκληρά εργαζόμενος κατά τους θερινούς μήνες σε ξενοδοχείο της περιοχής Κολύμπια βιώνει καθημερινά απ΄τον άξεστο και χωριάτη νοικάρη του εκβιασμούς και απειλές,διότι όπως λέει ο Γ.Π αρνείται να πληρώσει την ετήσια αύξηση του ενοικίου όπως το συμβόλαιο ορίζει,το οποίο υπόγραψε χωρίς να το διαβάσει, υπολογίζοντας στο χαζοχαρούμενο χαμόγελο του ανεπάγγελτου πονηρού χωριάτη από Κάρπαθο.

Μια άλλη περίπτωση ωμού εκβιασμού προς οικογένεια που διαμένει στην πόλη της Ρόδου είναι η ακόλουθη.
Άεργοι ανάξιοι κληρονόμοι από Αρχάγγελο Ρόδου ζητούν από οικογένεια που διαμένει σε διαμέρισμα τους να φύγει από την περιουσία τους, γιατί αρνούνται να δεχτούν την μείωση που του έκανε ο ενοικιαστής, με αποτέλεσμα να γίνονται πιεστικοί δημιουργώντας ψυχολογική πίεση στην πενταμελή οικογένεια.

Όπως μας ενημέρωσε με γραπτό μήνυμα ο συντοπίτης μας, προέβηκε σε μείωση του ενοικίου διότι το διαμέρισμα χρειάζεται αναπαλαίωση, την οποία οι κληρονόμοι δεν θέλουν να κάνουν, με αποτέλεσμα η διαβίωση της οικογενείας να είναι άθλια,υπό αυτές τις συνθήκες τα λόγια είναι περιττά.

Άλλη μια κατάσταση που μπορεί να φέρει ταραχή και νεύρα στον αναγνώστη είναι η περίπτωση που θα σας αναφέρω εν τάχει.

Γνωστός οικοπεδοφάγος ανεπάγγελτος από την πόλη την Ρόδου ζήτησε από ενοικιαστή να πληρώσει τα ενοίκια που χρωστάει σε είδος με την γυναίκα του.

Τα στοιχεία υπάρχουν ονόματα και καταστάσεις, δεν θέλουμε να τα βγάλουμε στην φόρα διότι δεν μπορούμε να τα βάλουμε με 40 δικηγόρους και 40 ανακριτές ,διότι στα δικαστήρια το χρήμα έχει τον λόγο, σας υποσχόμαστε όμως πως αν συνεχιστούν οι απειλές και οι εκβιασμοί κατά Ελλήνων θα ανακοινώσουμε τα ονόματα των ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ κληρονόμων,όπως και άξεστων μεταλλαγμένων στον ιστό.

π.σ: Ο λαός μας υποφέρει,υποφέρει απ΄τις μειώσεις,τους φόρους, την απώλεια εργασιακών δικαιωμάτων, απ΄το πουλημένο κράτος μπανανία και τις κοινωνικές δομές του.

Αβιάστα,λοιπόν,συνάγεται το συμπέρασμα ότι το πρόβλημα που βιώνει ο λαός μας είναι κοινωνικο πολισμικό, γιαυτό θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι οι καιροί άλλαξαν, όπως και τα δεδομένα αλλάζουν, βάζουμε στις ζωές μας την ανθρωπιά, συλλογιζόμενοι και απ΄την άλλη μεριά καμιά φορά,ίσως αυτό μας επαναφέρει στις πραγματικές ανθρώπινες αξίες για να λεγόμαστε άνθρωποι

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *