ροή ειδήσεων

"Φέσια" χιλιάδων ευρώ στα καθαριστήρια για τα χαλιά!


Οικογένειες με φαινομενικά οικονομική άνεση, πρώτες στα χρωστούμενα....

Φέσια μέχρι το ... γόνατο για τους ιδιοκτήτες καθαριστηρίων στην Πάτρα! Τι και αν οι τιμές μειώθηκαν σχεδόν κοντά στο κόστος. Τι και αν οι διαπροσωπικές σχέσεις της μικρής κοινωνίας επιτρέπουν μια πιο ελαστική συμφωνία μεταξύ του επαγγελματία και του πελάτη. Φέτος, τα χρέη στα καθαριστήρια έχουν πνίξει το "λαιμό" των Πατρινών επιχειρηματιών. όπως μεταφέρουν στο tempo24.gr.

Η τιμή περίπου για τέσσερα χαλιά δεν ξεπερνάει κατά μέσο όρο τα 100 ευρώ. Από 200 ευρώ και πάνω κοστολογείται περίπου ο καθαρισμός και η φύλαξη για περισσότερα από 10 χαλιά. Οι τιμές ενδεικτικές. Τα χρέη στα ύψη. Κι όμως τα τηλέφωνα αυτές τις μέρες στα καθαριστήρια για να πάνε τα χαλιά στα σπίτια πέφτουν "βροχή". Βλέπετε, είναι και οι προβλέψεις της ΕΜΥ για χειμωνιάτικο καιρό (επιτέλους) και όλοι έσπευσαν να εξασφαλίσουν τη ζέστη του σπιτιού τους. Με τους περισσότερους όμως απ΄ ότι φαίνεται να ζητάνε δύο, τρεις ακόμη και τέσσερις μήνες περιθώριο μέχρι να καταβάλουν τα χρήματα για τα οποία έχουν ήδη συμφωνήσει από το καλοκαίρι. Βλέπετε οι περισσότεροι δεν θα έχουν ούτε φέτος θέρμανση. Συνεπώς τα χαλιά είναι μια λύση για να ζεσταθεί το σπίτι, χωρίς κόστος. Σε ότι αφορά όμως τα καθαριστήρια, το λειτουργικό κόστος δεν καλύπτεται και το μόνο που κάνουν είναι υπομονή και ... τηλεφωνήματα στους πελάτες που χρωστούν.

Σε ότι αφορα τη λίστα με τα χρωστούμενα, ιδιοκτήτες καθαριστηρίων στην Πάτρα, αναφέρουν ότι κακοπληρωτές συναντούν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα πλέον. Ακόμη και σε πολύ γνωστές οικογένειες που είχαν οικονομική άνεση.

Όσο γι αυτούς που πληρώνουν; Υπάρχουν και οι περιπτώσεις της στρογγυλοποίησης προς τα ... κάτω! "Κάποτε, λέγαμε 195 ευρώ και μας έδιναν 200. Τώρα λέμε 125 και μας δίνουν 90 ή και 80...", λέει στο tempo24.gr, ιδιοκτήτης καθαριστηρίου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *