ροή ειδήσεων

Ρόδος: Άγνωστος τραυμάτισε σοβαρά ηλικιωμένο άντρα στην αυλή του



Μυστήριο η αιτία της επίθεσης...

Ο 85χρονος βρέθηκε ημιθανής τα ξημερώματα της Δευτέρας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα από αμβλύ όργανο

Στόχος δολοφονικής απόπειρας φέρεται ότι έπεσε μέσα στον προαύλιο χώρο της πολυκατοικίας του στην Ιαλυσό της Ρόδου ένας ηλικιωμένος, ο οποίος βρέθηκε ημιθανής τα ξημερώματα της Δευτέρας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα από αμβλύ όργανο.


Οι συγγενείς που ανησύχησαν επειδή ο 85χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις τους, πήγαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τον άτυχο άνδρα αιμόφυρτο στην αυλή. Η σύζυγός του, η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι της, δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τι του συνέβη.

Ο τραυματισμένος 85χρονος, που φέρεται να δέχθηκε την επίθεση αγνώστου τα ξημερώματα της ίδια ημέρας, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και βρίσκεται διασωληνωμένος. Οι αστυνομικοί περιμένουν να συνέλθει για να δώσει κατάθεση. Ως τότε, ερευνούν προς κάθε κατεύθυνση την υπόθεση, καθώς δεν φαίνεται να έπεσε θύμα ληστείας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *