ροή ειδήσεων

Μητσοτάκης: Ο πατέρας μου είναι ο πιο αδικημένος πολιτικός της γενιάς του



«Είναι προφανές ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι σήμερα, δε θα μπορούσαμε ποτέ να συνεργαστούμε» τονίζει...
ο υποψήφιος πρόεδρος για τη ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης αποκαλύπτοντας την τακτική που θα ακολουθήσει αν εκλεγεί στην ηγεσία της ΝΔ.
«Θέλω η Νέα Δημοκρατία να γίνει ένα κόμμα αξιών. Να πρεσβεύει την ελευθερία με αλληλεγγύη. Τα 5 "Α" όπως συχνά λέω: Την Ανανέωση, την Αξιοκρατία, την Αναδιάρθρωση του κράτους, την Αξιοπιστία της χώρας και την Ανάπτυξη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στο onlarissa.gr. Και συμπλήρωσε: «Θέλω μια παράταξη που κάνει οργανωμένο διάλογο με την κοινωνία. (…) Θέλω μια Νέα Δημοκρατία με θητεία για τα όργανα. Με 4ετή θητεία για τον Πρόεδρο που θα επικυρώνεται κάθε χρόνο στο Συνέδριο. Με συνεχή αξιολόγηση».
«Σκοπεύω να διευρύνω τη Νέα Δημοκρατία ώστε να την οδηγήσω στη νίκη. Οι νεοδημοκράτες που θα με στηρίξουν ξέρουν ότι μόνο μια δημιουργικά ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία μπορεί να γίνει η μεγάλη πλειοψηφική κεντροδεξιά παράταξη», ανέφερε, επίσης, ο κ. Μητσοτάκης.
Όσο αφορά την οικογενειακή του καταβολή ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ υπογραμμίζει ότι «είμαι πολύ υπερήφανος που πατέρας μου είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο πιο αδικημένος πολιτικός της γενιάς του. Ένας πραγματικός μεταρρυθμιστής που δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει το έργο του».
Τέλος, επισήμανε ότι «το 28% ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε διαλυθεί και η συγκυρία για τη χώρα ήταν αρνητική. Η πολιτική είναι θέμα ιδεών αλλά και προσώπων. Το ποιος κομίζει το μήνυμα είναι καθοριστικό για την αξιοπιστία του».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/11/15 19:22

    Στην πολιτική ποτέ μην λες ΠΟΤΕ .... θα έπρεπε να το ξέρεις πολύ καλά αφού δεχθήκατε εσείς οι διεφθαρμένοι νεοδημοκράτες τον "προδότη-αλήτη" Σαμαρά και τον κάνατε και αρχηγό σας!!!!!!!
    Αλλωστε και ο νυν προσωρινός αρχηγός σας είπε "και με τον διάβολο θα συμμαχήσω για να σωθεί (η θεσούλα μας) χώρα μας!!!!!!! Το είπε βέβαια και ο νυν πρωθυπυργός αλλά ας είναι καλά τα αμνήμονα πρόβατα που σας ψηφίζουν τόσα χρόνια ......... παρά τα τόσα σκάνδαλα τύπου Μίζενς!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/11/15 19:24

    Ε όχι δα και αδικημένος!!!!!!! και σύ τέκνον Βρούτε από τώρα αλζχαϊμερ??????? καλά ο πατέρας ου ...... και εσύ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ την ιστορία αυτού του τόπου όπως κάποιος αρχιεπίσκοπος μακαρίτης τώρα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *