ροή ειδήσεων

Αποκάλυψη που σοκάρει για τον γιο του Μάικλ Τζάκσον


Νέα διάσταση στο θρίλερ για τον βιολογικό πατέρα του γιου του Μάικλ Τζάκσον...
δίνει στενός φίλος του «θρύλου της ποπ», υποστηρίζοντας πως θα μπορούσε να είναι ο Μάρλον Μπράντο, ένας από τους καλύτερους φίλους του τραγουδιστή!
Για τον πατέρα του 18χρονου σήμερα Πρινς έχουν διατυπωθεί πολλές θεωρίες, όπως ότι είναι «καρπός» του «μάγου» Γιούρι Γκέλερ, του πρωταγωνιστή του «Goonies» Κόρεϊ Φέλντμαν, ή του πρωταγωνιστή του «Μόνος Στο Σπίτι» Μακόλεϊ Κάλκιν.


(Ο Μάρλον Μπράντο με τον Μάικλ Τζάκσον)
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, όμως, ο Βρετανός ηθοποιός Μαρκ Λέστερ, που έζησε κοντά στην οικογένεια Τζάκσον αρκετά χρόνια και είναι νονός των παιδιών, o Μάρλον Μπράντο πείστηκε από τον τραγουδιστή να δωρίσει το σπέρμα του ώστε να έρθει στον κόσμο ο πρωτότοκος γιος του!
«Ο ηθοποιός πρέπει να ήταν τότε στα 60 του, αλλά αυτά τα πράγματα γίνονται, ενώ μπορεί να είχε καταψυχθεί το σπέρμα νωρίτερα», είπε, στη βρετανική εφημερίδα «Sun», ο Λέστερ, ο οποίος συνάντησε τον Μπράντο στο ράντσο του Τζάκσον, την «Neverland», λίγο πριν πεθάνει, το 2004.


(O Πρινς στην κηδεία του τραγουδιστή, πριν έξι χρόνια και σήμερα)




«Πέρασε πολλές από τις τελευταίες του ημέρες εκεί. Δεν ήταν ο μόνο διάσημος που βρισκόταν στο ράντσο. Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έμενε συχνά, ενώ έχω δει και τις Βένους και Σερένα Γουίλιαμς να παίζουν τένις στα γήπεδα της έπαυλης… Είχα πάει να χαιρετίσω τον Μπράντο. Καθόταν με τα μάτια του κλειστά δίπλα στον Μάικλ και τα άνοιξε απότομα όταν τον πλησίασα, με τρόμαξε πολύ. Έμοιαζε πάρα πολύ με τον Πρινς όπως είναι τώρα», συνεχίζει ο ίδιος.
Σύμφωνα, πάντως, με τον Λέστερ, πιθανότερος πατέρας των τριών παιδιών του Τζάκσον είναι ο πρώην δερματολόγος του, Άρλοντ Κλάιν, τον οποίο, ωστόσο, χαρακτηρίζει «ένα από τα χειρότερα πράγματα που συνέβησαν ποτέ στον Μάικλ».
Εκτός από το σίριαλ για τον βιολογικό πατέρα του Πρινς, ανάλογες φήμες υπάρχουν και για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε στον κόσμο η κόρη του Τζάκσον, Πάρις, ενώ μοναδικό βιολογικό παιδί του τραγουδιστή θεωρείται ο μικρότερος της οικογένειας, ο 14χρονος Πρινς.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *