ροή ειδήσεων

ΤΑ ΕΠΙΡΑΜΜΑΤΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ "ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ" ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ



Μόνο ως κακόγουστο αστείο θα μπορούσε να θεωρηθεί η “διαταγή” του υπουργού Εθνικής'Aμυνας...
κ. Καμμένου για καλλωπισμό των ενδυμασιών στρατιωτικών, μονίμων και εφέδρων, και των ανδρών των σωμάτων ασφαλείαςμε επιράμματα που εικονίζουν τον αγαπημένο του κάθε όπλου, αγίου. Ευελπιστούμε ότι η είδηση δεν θα επιβεβαιωθεί, καθώς προέρχεται από παραπολιτική στήλη εβδομαδιαίας εφημερίδας.

Μέχρι τώρα απολαμβάναμε τον κ. Καμμένο σε παρελάσεις, σε επίσημους κανονιοβολισμούς, έως και ιπτάμενο σε ελικόπτερο, όπως επίσης και σε διάφορες άλλες δραστηριότητες εξίσου θεαματικές. Δικαίωμά του βεβαίως να τα κάνει όλα αυτά, του συνιστούμε ωστόσο να τηρεί τα στοιχειώδη προσχήματα που τον θέλουν υπουργό, όχι σε μια ωμή θεοκρατία, αλλά σε ένα υποτίθεται σύγχρονο και, επίσης υποτίθεται, ευρωπαϊκό κράτος.
Ας μας ακούσει ο κύριος υπουργός, διότι κάθε φορά που έχει αποπειραθεί να ξεπεράσει τα όρια του καθήκοντος, το αποτέλεσμα υπήρξε γελοίο, όπως εκείνο όταν έκανε τρισάγιο για τους εθνικούς στην θρησκεία Σαλαμινομάχους. Μπορεί οι κομματικοί ψηφοφόροι του κυρίου υπουργού να είναι θρησκόληπτοι, δεν πρέπει όμως αυτός να λησμονεί το τι αντιπροσωπεύει θεσμικά το αξίωμά του σε μια σύγχρονη και λειτουργική Δημοκρατία.

Βέβαια, τα δημοκρατικά προσχήματα έχουν ήδη αγνοηθεί ακόμα και από τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα, ο οποίος προ ημερών διαχώρισε τις συνειδήσεις σε ορθόδοξες και μη, καθώς και από τον πρωθυπουργό που κάθε τρεις και λίγο επισκέπτεται τον αρχιεπίσκοπο για αλληλοϋποστήριξη. Μπορούμε ωστόσο να θέσουμε στον υπουργό Εθνικής ’μυνας το ένα και μοναδικό ερώτημα που προκύπτει από αυτή τη εξωφρενική και πέρα για πέρα ασύμβατη με την δημοκρατία “διαταγή” του, (εκτός αν πρόκειται για μια ακόμη κουτοπονηριά για να εκτεθούν οι μη επαρκώς θρησκόληπτοι). Τι προσδοκά με αυτήν;

Ο κ. υπουργός βεβαίως δεν θα απαντήσει. Απαντήσει δεν απαντήσει όμως, οφείλει να γνωρίζει ότι στα ιερά βιβλία της θρησκείας των ραφτών ειδώλων, εκεί όπου η θεολογία ξεδιπλώνεται ανυπόκριτα δεν υπάρχει πουθενά η λέξη “πατρίδα”. Οι δε επωνομαζόμενοι “άγιοι”, ήσαν κατά κανόνα εχθροί της συντεταγμένης πολιτείας της εποχής τους, αλλά και αυτού του ίδιου του πολιτισμού. Η πατρίδα, οφείλει να γνωρίζει επίσης ο κ. υπουργός, δεν υπερασπίζεται μόνο με τα όπλα, τα οποία τα έχουν λίγο πολύ όσα κράτη μπορούν να πληρώνουν, αλλά κυρίως με την παιδεία, το φρόνημα, την πολιτική και πολεμική αρετή, την οργανικότητα, τους θεσμούς συνοχής που αυτή δημιουργεί, την αλληλεγγύη και την ισοπολιτεία. Με όλα αυτά δηλαδή που τρομάζουν τους “αγίους” της Ορθοδοξίας όσο και τους ημεδαπούς και αλλοδαπούς “αγίους” της λιτότητας και της συστηματικής φτωχοποίησης του ελληνικού λαού.

Ίσως το επόμενο βήμα του κ. υπουργού θα είναι να γράψει διαγώνια στην σημαία την λέξη “Ορθοδοξία” ή κάτι ανάλογο. Δεν εκπλησσόμαστε όμως πια από τίποτε. Η κυρίαρχη βυζαντινή κουλτούρα αυτού του κατεστραμμένου τόπου που κάποτε ήταν η πατρίδα των πραγματικών Ελλήνων, έχει οδηγήσει σε πολλαπλές ακρότητες που σίγουρα δεν θα σταματήσουν στο εδώ αλλά θα πάνε και παρέκει.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)
www.ysee.gr

eleusisdiagoridon.blogspot.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *