ροή ειδήσεων

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.



Όταν πρόκειται να ληφθούν νέα σκληρά μέτρα σε βάρος του λαού,... όλες οι μνημονιακές ελληνικές κυβερνήσεις κάνουν το ίδιο πάντα προπαγανδιστικό τέχνασμα. Το ίδιο δηλαδή ακριβώς που συνέβαινε στο παρελθόν με τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, το ίδιο συμβαίνει και τώρα.

Οι δανειστές επιμένουν για νέα μέτρα, η κυβέρνηση δήθεν αντιδρά, ώσπουτα πράγματα να φτάσουν τεχνητά δήθεν στο μηδέν, ο λαός να τρομοκρατηθεί κατάλληλα, οπότε και η κυβέρνηση αναγκάζεται τάχατες να υποχωρήσει, για το καλό του λαού βεβαίως βεβαίως και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας... ε, που το βάζετε κι αυτό...


Μην μας κουράζετε φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, το έχουμε δει το έργο πολλές φορές. Τα μέτρα θα τα πάρετε και θα πάτε κι εσείς εκεί που πήγαν και οι άλλοι. Στα σκουπίδια της ιστορίας. Πάψετε επομένως να παίζετε το προπαγανδιστικό τέχνασμα του "θερμού - ψυχρού", που διαλύει τον ψυχισμό του κόσμου και ευνουχίζει το βουλητικό του.

Χαρείτε τώρα για λίγο τις καρέκλες σας. Κάποια στιγμή η προπαγάνδα σας θα παρουσιάσει ρωγμές.

ΥΓ. Υπενθυμίζουμε, για να μην το ξεχνάμε ούτε λεπτό, ότι ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε με το τρίτο μνημόνιο, ότι δεν μπορεί ούτε καν να νομοθετήσει η Βουλή, χωρίς να συμφωνούν οι δανειστές. Οπότε, καλό θα ήταν να μην μας κουράζει με ψεύτικες πολιτικές πιρουέτες.

Δημοσιεύτηκε http://hassapis-peter.blogspot.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *