ροή ειδήσεων

Ρόδος: Σκότωσε τη μάνα του επειδή δεν ενέκρινε τη σύντροφό του



Η στυγερή δολοφονία της 61χρονης Ευαγγελίας Ιεροβασίλη, μέσα στο σπίτι της στο Γεννάδι... στη Νότια Ρόδο το καλοκαίρι του 2012, για την οποία κατηγορούνται ο 26χρονος γιος της και η 36χρονη Ρωσίδα φίλη του, θα αναβιώσει εντός της ημέρας στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω. Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο ακροατήριο με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου ενώπιον του οποίου η 36χρονη Ρωσίδα είχε καταθέσει υπόμνημα με το οποίο επεσήμανε την αθωότητά της και ζητούσε την αντικατάσταση του εντάλματος προσωρινής κράτησης που έχει εκδοθεί σε βάρος της έστω και με περιοριστικούς όρους, κάτι το οποίο όμως δεν έγινε αποδεκτό.

Το άγριο φονικό που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, εξιχνιάστηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου 2014 χάρη στις συντονισμένες ενέργειες και στην συνεργασία που υπήρξε μεταξύ της τότε ανακρίτριας Ρόδου Μαρίνας Κρανίτη, της Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου Αιμιλίας Σοφίας Μέρης, της Εισαγγελίας Εφετών αλλά και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στην Αθήνα, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την προσαγωγή του 26χρονου και την ομολογία του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία για το στυγερό έγκλημα ήταν η σχέση που είχε ο 26χρονος με την 36χρονη Ρωσίδα φίλη του την οποία και θέλησε να την παντρευτεί. Η άρνηση της 61χρονης Ευαγγελίας Ιεροβασίλη είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο με 14 μαχαιριές που της επέφερε ο ίδιος ο γιος της! Και οι δύο οι δράστες (ο 26χρονος με την 36χρονη φίλη του) συνελήφθησαν, απολογήθηκαν και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι παίρνοντας το δρόμο για τις φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος είπε πως διατηρούσε σχέση με την 36χρονη Ρωσίδα μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Το απόγευμα της 19ης Ιουνίου 2012 (μία ημέρα νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις θανάτου της 61χρονης), ο 26χρονος μαζί με την αλλοδαπή φίλη του πήγαν στο Γεννάδι και βρήκαν την μητέρα του. Εκεί της δήλωσε πως επρόκειτο να παντρευτεί την 36χρονη με αποτέλεσμα η 61χρονη να αρχίσει να βρίζει και να μιλάει άσχημα στον γιο της και απαξιωτικά για την κοπέλα του. «Θόλωσα, πήρα το μαχαίρι και άρχισα να την χτυπώ» είπε απολογούμενος ο 26χρονος ο οποίος πρόσθεσε ότι αρχικά τις επέφερε 2 μαχαιριές όμως στην συνέχεια βρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ οι μαχαιριές έγιναν 14!

Μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει ο 26χρονος είπε ότι θέλησε να τραπεί σε φυγή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απολογούμενος εξήγησε ότι τότε τον σταμάτησε η 36χρονη φίλη του η οποία και του είπε ότι αν φύγουν έτσι θα τους κυνηγήσουν και θα τους πιάσουν για αυτό και έπρεπε να το κάνει να φαίνεται ως ληστεία! Πράγματι ο 26χρονος άρχισε να ανακατώνει τα συρτάρια και τα πράγματα του σπιτιού και στη συνέχεια πήρε την 36χρονη και επέστρεψαν στην πόλη.

http://www.madata.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *