ροή ειδήσεων

Επιστολή αστυνομικού των ΜΑΤ!!! Όποιος ακουμπήσει πολίτη θα του κόψουμε τα χέρια…


Εύχομαι, όταν συνειδητοποιήσετε κι εσείς και οι ένοπλες δυνάμεις, πως...

πρέπει να ταχθείτε στο πλευρό των πολιτών, και να αφήσετε τον λαό να εκφράσει την οργή του σ” αυτούς που τον πρόδωσαν, και να διεκδικήσει την ελευθερία που του στέρησαν και την αξιοπρέπεια που του καταρράκωσαν, να μην είναι αργά για όλους μας και πάνω απ” όλα, για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Παραθέτουμε την επιστολή αστυνομικού προς το bloko.gr, στην οποία εξιστορούνται γεγονότα και καταστάσεις, αφήνοντας το περιεχόμενο στην κρίση του αναγνώστη.



«Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στην Υ.Α.Τ από το 2005.

Επειδή έχω καταλάβει ότι υπάρχει λαθεμένη εντύπωση για τα θλιβερά ,είναι αλήθεια, γεγονότα της Πέμπτης (5/11) που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Βουλευτή κ. Κουμουτσάκου,θα ήθελα από το βήμα αυτό να αναφέρω τα πραγματικά περιστατικά όπως τα καταλαβαίνω από την εμπειρία μου σε αυτήν την υπηρεσία και από τη γνώση του συμβάντος και από τις μαρτυρίες των συναδέλφων μου που ήταν παρόντες.

Η διμοιρία η οποία ήταν παρούσα στο χώρο του Μ.Α.Σ(μνημείο αγνώστου στρατιώτη) εκτελώντας υπηρεσία δεν είχε καμία ενημέρωση από κανένα αρμόδιο για το αν έχουν παρεισφρήσει ή όχι ακραία στοιχεία στην συγκέντρωση. Όταν αντιλήφθηκαν ότι κάτι συμβαίνει (χωρίς πρότερη ενημέρωση),χωρίς να λάβουν εντολή(γιατί άραγε ενώ βρίσκονταν στο σημείο αξιωματικοί),προσέγγισαν για να διαπιστώσουν το τι ακριβώς συμβαίνει και είδαν ένα άτομο το οποίο στη συνέχεια κατάλαβαν ότι ήταν ο Βουλευτής κ. Κουμουτσάκος να δέχεται προπηλακισμούς και επίθεση από μια ομάδα από τους συγκεντρωμένους.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω ότι τους τελευταίους μήνες υπάρχει ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΣΑΦΕΙΑ στις εντολές προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Όλοι κατεβαίνουμε για δουλειά μουδιασμένοι μην ξέροντας πλέον πως να κάνουμε τη δουλειά μας.

Επιπροσθέτως οι διαρροές που φτάνουν στα αυτιά του κατώτερου προσωπικού είναι ότι “όποιος ακουμπήσει πολίτη θα του κόψουμε τα χέρια” με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε πως να ενεργήσουμε έχοντας συνάμα ψυχολογία και ηθικό στο ναδίρ.

Συνεχίζοντας τώρα στα πραγματικά περιστατικά οι έξι μάχιμοι άνδρες της μιας ομάδας της διμοιρίας(γιατί απο τις πολλές αποχωρήσεις στα επίσημα μείναμε μισοί!!) υπερέβαλαν εαυτό για να διασφαλίσουν τη σωματική ακεραιότητα του Βουλευτή, τη δική τους, και για να μην διαλυθεί η συγκέντρωση που είχε και άλλο κόσμο.

Δεν συνέλαβαν κανένα όχι επειδή δεν ήθελαν αλλά επειδή είναι φύσει αδύνατο και να προστατέψουν τον βουλευτή(για τη σύλληψη χρειάζονται τουλάχιστον δυο άτομα και όλοι οι μάχιμοι ήταν 6) και να κάνουν όλα αυτά που από την ασφάλεια του καναπέ τους κάποιοι σοφοί τους υποδεικνύουν.

Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι στην προσπάθεια να προστατέψει τον κ. Βουλευτή ο επικεφαλής της ομάδας τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα. Αλήθεια πάλι οι απλοί αστυνομικοί της διμοιρίας θα την πληρώσουν όπως τόσες και τόσες φορές??

Οι ευθύνες, εάν,υπάρχουν είναι αλλού και το ξέρετε όλοι!!!!!!

Ανώνυμος11 Νοεμβρίου 2015 – 3:07 π.μ.

Καλα αυτο ειναι το προβλημα? Οτι δεν τους εχουν πει ποιον να δερνουν? Αναφερει ο μαλλον δυστυχης αυτος αστυνομικος για διαρροες οι οποιες του απαγορευουν να χτυπησει πολιτες! Σοβαρα?! Και αν αυριο ερθουν εντολες να χτυπατε μονο αριστερους η μονο δεξιους η μονο ολυμπιακους, παναθηναικους, ασπρους, μαυρους, πλουσιους, φτωχους κτλ… ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ? δηλ αν γινω εγω αυριο υπουργος ασφαλειας του πολιτη η οπως αλλιως το λενε και σας πω θα λιωνετε στο ξυλο κοντους που φορανε γραβατα εχουν γαρυφαλο στο πετο χρωματος ασπρο και ειναι καραφλοι με γυαλια και κουτσαινουν απο την αριστερη πλευρα εσεις θα το κανετε? Και οι ορκοι στο Ιερο Ευαγγελιο και το Συνταγμα ολα αυτα σας θυμιζουν τιποτις?!!! Οποια ξεφτιλα!!! το ψωμακι να βγαινει μωρε να παρουμε το επομενο smartphone με την καλυτερη οθονη!….Η μοναδικη ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΣΑΦΕΙΑ ειναι αυτη στο μυαλο σας!! ο ελληνικος λαος σας πληρωνει για να τηρειτε τον νομο και αυτο πρεπει να κανετε και οχι να λειτουργειτε σαν μπραβοι της εκαστωτε κυβερνησης που σας δινει τον μισθουλακο σας!!!!λεω τωρα εγω…



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/11/15 22:41

    Ουτε αστυνομικός είμαι ούτε "δεξιός".
    Μετά την "δημιουργική ασάφεια" του βαρουφάκις ( με μικρό βήτα) ακολουθούν γενικά
    "ασάφειες" παντού.
    ΑΣΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    ΑΣΑΦΕΙΑ ΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΡΗΜΑΔΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    ΑΣΑΦΕΙΑ ΑΝ Η "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
    ΑΣΑΦΕΙΑ ΑΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
    ΑΣΑΦΕΙΑ ΑΝ ΟΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ " ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΑΣΑΦΕΙΑ ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΑΣΑΦΕΙΑ ΑΣΑΦΕΙΑ ΑΣΑΦΕΙΑ ....................................................
    Η ΑΣΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΤΣΟΓ...ΟΙ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ?
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *