ροή ειδήσεων

Δύο χρόνια χωρίς να μπει κάποιο λιθαράκι στην Γέφυρα της Κρεμαστής


Έμεινε το εικονοστάσι για να θυμίζει το μέγεθος της μεγάλης καταστροφής και των τεσσάρων συνανθρώπων μας που χάθηκαν!...

Δύο ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που χάθηκαν στην περιοχή μας τέσσερις άνθρωποι από την απίστευτη εκείνη κακοκαιρία που είχε πλήξει το νησί μας στις 22 Νοεμβρίου του 2013.

Και βέβαια, δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει τις βαρύγδουπες δηλώσεις που έκαναν οι αρμόδιοι, οι οποίοι υπόσχονταν πως στο ποτάμι θα γινόντουσαν έργα υποδομής για να αντιμετωπιστεί στο μέλλον μια παρόμοια κατάσταση και να σταματήσει πλέον ο κόσμος να περνά μέσα από τα... νερά του ποταμού!


Φυσικά, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει, ούτε... πετραδάκι δεν τοποθετήθηκε από τότε!


Έτσι το μόνο που απέμεινε, για να μας θυμίζει "τα πολλά τα λόγια τα μεγάλα", είναι το εικονοστάσι της άτυχης 26χρονης δασκάλας Αναστασίας Κατσαρού, που βρίσκεται στη Γέφυρα της Κρεμαστής!

Και για όσους... ξέχασαν τι συνέβη εκείνες τις θλιβερές νύχτες (22 και 23 Νοεμβρίου 2015):

Συγκλονίστηκε η τοπική κοινωνία από τον θάνατο των τεσσάρων συνανθρώπων μας οι οποίοι ήταν ιδιαιτέρως γνωστοί και αγαπητοί στο νησί μας. Η απίστευτη κακοκαιρία με τις έντονες βροχοπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν οι άτυχοι συνάνθρωποί μας, που η είδηση του πνιγμού τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Πρόκειται για την 54χρονη Καλλιόπη Παναγιώτου μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Μπαϊράμη, ο οποίος εκτός από διευθυντής στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσουείχε διατελέσει για πολλά χρόνια και Νομαρχιακός Σύμβουλος.



Παράλληλα, και στο Παραδείσι οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη σε δύο δικούς τους ανθρώπους, τους δασκάλους τους Αναστασία Κατσαρού και Κώστα Αργυρόπουλο. Και οι δύο υπηρετούσαν στο δημοτικό σχολείο Παραδεισίου και ήταν σεβαστοί για το ήθος και την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/11/15 22:06

    Θυμηθειτε τι ελεγαν ο νυν Περιφερειαρχης και ο Δημαρχος. Λογια του αερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/11/15 11:05

    ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/11/15 11:40

    Δήμαρχος: Αντιλαμβανομενος κατ αρχήν τον πόνο των συγγενών, θελω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια, και δεσμεύομαι εδώ ενώπιον σας, οτι από σημερα κιόλας συνεργεία του δήμου, και της Περιφέρειας Ν.Αγαιου, θα εργαστούν τάχιστα προκειμένου η γεφυρα της Κρεμαστής να αποτελεί και πάλι ενα ασφαλές πέρασμα για τους συμπολιτες μας, και να μην υπάρξουν άλλα θύματα. "

    Απλά για να γνωρίζει ο κόσμος, σε μία σοβαρή χώρα αμέσως μετά τις δηλώσεις στον τόπο της τραγωδίας ο δήμαρχος θα έπρεπε να είχε συλληφθεί και να του απαγγελθούν κατηγορίες καθώς και άμεση αφαίρεση απο τα καθήκοντά του.
    Αλλά σε ένα νησί όπου η αισθητική είναι απούσα, βασικές υποδομές δεν υπάρχουν, και από την αλλη θέλουν να φτιάξουν τον Κολοσσό,στην πλήρη αποθέωση του κιτς, είναι λογικό ο δήμαρχος να κυκλοφορεί ως άλλος Ναπολέων Νοβαπαρτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ... ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *