ροή ειδήσεων

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ …ΕΥΡΩΠΗΣ! Η διαδρομή φρίκης εκτείνεται σε έξι χώρες!

Η ανατριχιαστική, εγκληματική δράση του εκτείνεται σε έξι χώρες...
της Ευρώπης, και ειδικοί αναφέρουν ότι ενδέχεται να είναι ο πρώτος κατά συρροή δολοφόνος που έχει χτυπήσει σε διαφορετικά σημεία της Ευρώπης.

Ο λόγος για τον πολωνό Νταριουζ Πάβελ Κοτβίζα, ο οποίος δολοφονούσε, βίαζε και άφηνε «μηνύματα» πάνω στις σορούς των θυμάτων του, περιφερόμενος σε όλη την Ευρώπη, εκμεταλλευόμενος τα ανοιχτά σύνορα. Εικάζεται ότι έχει αφήσει τα φονικά «ίχνη» του σε τουλάχιστον έξι χώρες τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρει η DailyMail, ο 29χρονος σίριαλ κίλερ με το ξυρισμένο κεφάλι ενδέχεται να έχει πραγματοποιήσει «σοβαρά εγκλήματα» και στη Βρετανία, όπου έζησε για κάποια χρόνια.

Ο άνδρας έχει ομολογήσει στις αρχές το μαχαίρωμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας και του συζύγου της στην Αυστρία, 75 και 74 ετών, καθώς και την δολοφονία μιας συνταξιούχου στη Σουηδία ένα μήνα νωρίτερα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο δολοφόνος έγραψε αλλόκοτα μηνύματα στο πτώμα της Αυστριακής γυναίκας την οποία προηγουμένως είχε βιάσει, ενώ εξέφρασε την «χαρά» του στο να βασανίζει, λέγοντας ότι τον παρακινούσαν εσωτερικές φωνές.

Στη σορό της γυναίκας είχε γράψει με καφέ μπογιά ένα μήνυμα ( είτε το λατινικό tantumergoείτε μια αναφορά στο χημικό στοιχείο «ταντάλιο»).

Οι αστυνομικές δυνάμεις στην ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας, εξετάζουν δείγματα DNA από παλιότερους τόπους εγκλημάτων προκειμένου να δει αν υπάρχει σύνδεση με τον Πολωνό, ο οποίος βρίσκεται στις αυστριακές φυλακές, αναμένοντας την δίκη του.

Σύμφωνα με την αυστριακή αστυνομία, ο Κοτβίζα, παραδέχθηκε μια απόπειρα δολοφονίας μετά από κλοπή σε κατάστημα στο Σάλτσμπουργκ το 2012, ενώ σύμφωνα με στοιχεία των αρχών προκάλεσε σοβαρές σωματικές βλάβες στην Ολλανδία το 2011 και διέρρηξε ένα κατάστημα στην Γερμανία. Στο μικροσκόπιο των αρχών και φόνοι στην Τσεχία και την Ολλανδία.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *