ροή ειδήσεων

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Δυο ημέρες μετά την συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζήτημα στο Αιγαίο από το πουθενά προσπαθούν να δημιουργήσουν...
οι Τούρκοι ενώ δεν κουνούν ούτε το μικρό τους δακτυλάκι για να σταματήσουν τη δράση των διακινητών στα τουρκικά παράλια με αποτέλεσμα τον πνιγμό εκατοντάδων προσφύγων και μεταναστών και κυρίως μικρών παιδιών.
Συγκεκριμένα η εφημερίδα Hurriyet δημοσιεύει ένα εμφανώς μονταρισμένο βίντεο στο οποίο Τούρκος ναύαρχος ισχυρίζεται ότι φαίνεται ένα σκάφος της Ελληνικής Ακτοφυλακής να προσπαθεί να βυθίσει μια φουσκωτή βάρκα με πρόσφυγες.
Ο συντάκτης του θέματος γράφει μάλιστα ότι ο διοικητής της Τουρκικής Ακτοφυλακής υποναύαρχος Χακάμ Ουστέμ επικοινώνησε με τον Έλληνα ομόλογό του προτρέποντάς τον η ελληνική ακτοφυλακή να απέχει από τέτοιες πράξεις!
Αξιοσημείωτο είναι ότι στο βίντεο δεν υπάρχει ούτε ημερομηνία, ούτε περιοχή, ενώ σημειώνεται ότι πολλοί μετανάστες έχουν πει ότι οι βάρκες τους βυθίστηκαν από ελληνικά πολεμικά πλοία!
Η προσπάθεια σπίλωσης γίνεται στον απόηχο της επίσκεψης Τσίπρα στην Τουρκία και ενώ οι Τούρκοι δουλέμποροι στην άλλη πλευρά του Αιγαίου να βγάζουν εκατομμύρια από το εμπόριο του ανθρώπινου πόνου.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *