ροή ειδήσεων

Σπατάλη φωτισμού στο Φαληράκι - φωτο


Αναγνώστης: Προς κωφοίς αποπέρδεις: Δηλαδή «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»...
λέγανε οι αρχαίοι Έλληνες όταν ήθελαν να καυτηριάσουν την ανικανότητα κάποιου ή κάποιων να βάλει σε μια τάξη ορισμένα πράγματα παρά τις συστάσεις.

Έτσι και σήμερα σε αυτό το «πλούσιο» σε ανικανότητα δημόσιους υπάλληλους κράτος δεν έχεις παρά να βγεις από τα ρούχα σου όταν βλέπεις να ανάβουν τα φώτα σε ορισμένες περιοχές όλο το 24ωρο επειδή έχει συννεφιά και τα φωτοκύτταρα έχουν άλλη γνώμη! Στο λιμανάκι των Αγίων Αποστόλων στο Φαληράκι σήμερα με την συννεφιά άναβαν τα φώτα στο αλιευτικό καταφύγιο όλη την ημέρα! Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και τα φώτα στον δρόμο Καλλιθέα-Φαληράκι ανάβουν κάθε πρωϊ ακόμα και όταν ο ήλιος έχει σχεδόν μεσουρανήσει! Μα καλά τόση ανικανότητα δήμαρχε και όλοι εκεί οι παρατρεχάμενοί σου και δεν μπορείτε να βάλετε χρονοδιακόπτες και φωτοκύτταρα να σβήνουν τα φώτα πριν ανατείλει ο ήλιος? 
Στην «φτωχή» σε ανίκανους και χρέη χώρα την Γερμανία, τα φώτα σβήνουν σε περιφερειακούς δρόμους στις 10 το βράδυ. Εμείς η πλούσια σε χρέη και ανεγκέφαλους χώρα, εξακολουθούμε να φωτίζουμε τους γλάρους το πρωί και τα βατράχια το βράδυ! Δεν είναι να απορείς πως καταστρέψαμε αυτή τη χώρα αφού ούτε τα απλά αυτά πράγματα δεν μπορέσαμε έως σήμερα να κάνουμε και άσε τους φορολογούμενους πολίτες να πληρώνουν, λες και δεν τους φτάνουν τα τόσα χαράτσια και φόροι. Και το άκρον άωτον της βλακείας είναι ότι θέλουμε λέει να χτίσουμε και τον Κολοσσό όταν δεν μπορέσαμε έως σήμερα με αυτή την κρίση και καταστροφή να βρούμε λύσεις σε απλά και αυτονόητα προβλήματα στην ζωή μας!!!!!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *