ροή ειδήσεων

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΝΕΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ! Ξεπουλάνε το κορμί τους για μια τυρόπιτα!

Την πορνεία τα τελευταία 6 χρόνια της κρίσης αναλύει νέα μελέτη που...
δημοσίευσε η εφημερίδα “TheTimes” δείχνοντας πως οι νεαρές ελληνίδες έχουν πέσει στα δίχτυα αυτής της μάστιγας!

Τα νούμερα είναι σοκαριστικά καθώς αναφέρουν πως το 80% της πορνείας στην χώρα μας αποτελείται από ελληνίδες πλέον εκδιδόμενες και όχι από αλλοδαπές από διάφορες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης η της Αφρικής.

Σύμφωνα πάντα με την βρετανική εφημερίδα οι ελληνίδες που εκπορνεύονται είναι πολύ νεαρές σε ηλικία, από 17 έως 20 ετών και συνήθως είναι φοιτήτριες, οι οποίες εκδίδονται ακόμα και για μία… τυρόπιτα!

Η μελέτη αναφέρει πως επειδή δεν έχουν να φάνε, οι νεαρές πόρνες συχνά πυκνά καταλήγουν να «πουλάνε» το κορμί τους ακόμα και για δύο ευρώ για να πάρουν να φάνε μία τυρόπιτα η ένα σάντουιτς!

Πριν την οικονομική κρίση, που έχει οδηγήσει την ευρωπαϊκή χώρα στο χείλος του γκρεμού, η μία ώρα σεξουαλικής συνεύρεσης κόστιζε 50 ευρώ, σήμερα η μισή ώρα σεξ με μια νέα Ελληνίδα, κοστίζει μόλις δύο ευρώ, αφού οι Ελληνίδες δεν έχουν χρήματα και προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να καλύψουν βασικές τους ανάγκες και έκτακτα έξοδα.

Από τις 18.500 πόρνες που εργάζονται, κυρίως, στους δρόμους, σε όλη τη χώρα, αφού οι περισσότεροι οίκοι ανοχής λειτουργούν χωρίς άδεια, η πλειοψηφία πλέον είναι απελπισμένες Ελληνίδες.

Τα παραπάνω στοιχεία συμπεριλαμβάνονται στη μελέτη, διάρκειας τριών ετών, που διεξήγαγε ο καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Γρηγόρης Λάζος, στοιχεία της οποίας έδωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην βρετανική εφημερίδα The Times.

Ο καθηγητής ανέφερε στην εφημερίδα ότι οι 400 περιπτώσεις πορνείας νέων Ελληνίδων που μελέτησε στην έρευνά του αντικατοπτρίζουν τις χιλιάδες παρόμοιες περιπτώσεις που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και, υποστήριξε, ότι πριν την οικονομική κρίση δεν είχε παρατηρηθεί τάση των Ελληνίδων στην πορνεία. Ο ίδιος, τόνισε ότι το φαινόμενο μοιάζει να αυξάνεται με σταθερό και συνεπή ρυθμό.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/11/15 13:40

    καθε χρονο τα ξενοδοχεια του νησιου λειτουργουν με αλλοδαπες (αλβανιδες,ρουμανες κτλ)καμαριερες κι οχι μονο. οποιος θελει να δουλεψει δουλεια υπαρχει.αλλα δεν θελουν!!ειναι προσβλητικο γι αυτες να δουλευουν καμαριερες!!και φυσικα ειναι ευκολο να γινεις πορνη και να σε λυπουνται κιολας!!βρε ποιον δουλευουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *