ροή ειδήσεων

ΕΛ ΝΙΝΙΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ


Λάβετε όλοι μέτρα άμεσα...

Το Ελ Νίνιο ή μάλλον καλύτερα οι επιπτώσεις του, καταφτάνουν τις επόμενες ώρες σε όλη την Ελλάδα και θα δημιουργήσουν φαινόμενα πρωτόγνωρα για την χώρα μας.

Από την Τετάρτη και μετά η Ελλάδα θα δεχτεί συνεχόμενες κακοκαιρίες με ακραία καιρικά φαινόμενα, μέχρι και ανεμοστρόβιλους ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση από βορρά προς νότο.



Ωστόσο από την Παρασκευή και μέσα στο Σαββατοκύριακο, οι επιπτώσεις του φαινομένου Ελ Νίνιο θα χτυπήσουν όλη την Ελλάδα με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι, θυελλώδεις ανέμους και πυκνά χιόνια.



Ο κρατικός μηχανισμός της χώρας μας θα πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα γι' αυτή την τεράστια κακοκαιρία, λεγόμενη από εμάς ως και κακοκαιρία του ''αιώνα'' καθώς τόσο μεγάλες και κυρίως ισχυρές κακοκαιρίες η χώρα μας είχε να δεχτεί ακόμα και 20 έτη.

Μετά το Σαββατοκύριακο θα έρθει και ο Χειμώνας, με παγωνιά και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, ίσως στις αρχές του Δεκεμβρίου και σε πεδινά τμήματα στην Θράκη, την Μακεδονία και την Ήπειρο. Προετοιμαστείτε για την κακοκαιρία του ''αιώνα''. Θα είναι η σφοδρότερη της τελευταίας 20ετιας




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *