ροή ειδήσεων

Πράκτορες και μυστικές υπηρεσίες σαρώνουν την Ελλάδα! Τι μας κρύβουν;


Τις τελευταίες μέρες και καθώς μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στην Γαλλία... με τα όσα διαδραματίζονται στον παγκόσμιο χάρτη όπου η κάθε υπερδύναμη προσπαθεί να εξασφαλίσει για τα συμφέροντά της ολοένα και περισσότερο "έδαφος" η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο προορισμό των απανταχού μυστικών πρακτόρων οι οποίοι συρρέουν στα ελληνικά νησιά συλλέγοντας κάθε είδους πληροφορίες για καταστάσεις και πρόσωπα που πιθανόν να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον για να εδραιώσουν τα συμφέροντα της χώρας που εκπροσωπούν.

Όπως αναφέρει το voicenews.gr οι Σύροι πρόσφυγες που καταφθάνουν κατά χιλιάδες στα ελληνικά νησιά και η απειλή πως ανάμεσά τους είναι πιθανόν να βρίσκονται και στελέχη του Ισλαμικού Κράτους που προσπαθούν να περάσουν στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες είναι ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα που οι μυστικές υπηρεσίες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν, ενισχύοντας την παρουσία τους στους τόπους αποβίβασης. Πράκτορες της CIA , της βρετανικής ΜΙ6 , της ισραηλινής Μοσάντ, της ρωσικής SVR και της γερμανική BND, βρίσκονται στην Λέσβο, την Χίο, την Σάμο, την Κω, την Κάλυμνο και την Ρόδο φωτογραφίζοντας και προσπαθώντας να "κλειδώσουν" υπόπτους. Πολλές φορές οι πράκτορες μπορεί να φορούν κάποιο γιλέκο ανθρωπιστικής οργάνωσης προκειμένου να βρεθεί πολύ κοντά στους πρόσφυγες και να τους αποσπάσει ευκολότερα πληροφορίες.

Ένα επίσης προσφιλές σενάριο είναι και αυτό των πρακτόρων της τουρκικής ΜΙΤ οι οποίοι μέσω της μεταναστευτικής ροής μπορεί ευκολότερα να φτάνουν ως μετανάστες στο ελληνικό έδαφος.

Φυσικά και η ελληνική υπηρεσία Πληροφοριών γνωρίζει και έχει πάρει και αυτή τα μέτρα της προκειμένου να αντιμετωπίσει όλο αυτό το νέο "τουριστικό" κύμα στα ελληνικά νησιά.


Από τον/την Newspistol

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *