ροή ειδήσεων

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ο φούρναρης της Κω Διονύσης Αρβανιτάκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (φωτό-βίντεο)


Στο πλαίσιο της τελετής αποφοίτησης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου AMC, βραβεύτηκε... ο συμπατριώτης μας, γνωστός πλέον σε όλη την Ευρώπη, ως ο φούρναρης της Κω κ. Διονύσης Αρβανιτάκης σε μία πολύ όμορφη τελετή.

Πιο συγκεκριμένα, εχθές βράδυ έγινε η βράβευση, με την παρουσία του ιδίου και της οικογένειας του και του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στους πρόσφυγες-μετανάστες. Παρουσιαστής της εκδήλωσης, ο οποίος προσφώνησε και μίλησε για τον Διονύση Αρβανιτάκη, ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, δηλώνοντας πως είναι μεγάλη τιμή που ήταν μαζί τους ενώ την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κ. Κων/νος Ροδόπουλος.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή, ο Διονύσης Αρβανιτάκης, εμφανώς συγκινημένος είπε με τηναπλότητα που τον διακρίνει πως σήμερα όλοι του έδωσαν απέραντη χαρά με την πράξη αυτή και πως όλοι οι Κώοι είναι υπερήφανοι γιατί προσέχουν και φροντίζουν όλους όσους έχουν φτάσει από το καλοκαίρι στο νησί μας. Τόνισε πως και ο ίδιος ήταν μετανάστης, αφού από μικρή ηλικία βρέθηκε στην Αυστραλία, για να επιβιώσει αφού προέρχεται από φτωχή οικογένεια..Ευχαρίστησε τους διοργανωτές και ευχήθηκε στα παιδιά και τη νέα γενιά, που βρίσκονταν στο Μέγαρο Μουσικής να συνεχίσουν να προσφέρουν στην κοινωνία.

Δείτε το βίντεο από τη χθεσινή βράβευση


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *