ροή ειδήσεων

Καμία γυναίκα δεν είναι απόλυτα στρέιτ



Μια νέα έρευνα υποστηρίζει ότι κατά βάθος καμία γυναίκα δεν είναι απόλυτα ετεροφυλόφιλη...


Το τμήμα Ψυχολογίας του πανεπιστημίου του Έσεξ στη Βρετανία υποστηρίζει ότι η έρευνά του κατέληξε στο ότι η πλειονότητα των γυναικών είναι είτε αμφιφυλόφιλες είτε ομόφυλες, αλλά ποτέ μόνο στρέιτ.
«Μπορεί να μην το έχουν συνειδητοποιήσει όμως οι γυναίκες που υποστηρίζουν ότι είναι στρέιτ, στην πραγματικότητα έλκονται από το ανδρικό αλλά και από το γυναικείο φύλο», εξηγούν οι ερευνητές.
Όπως αναφέρουν σαφέστατα οι ομοφυλόφιλες γυναίκες ερεθίζονται περισσότερο βλέποντας μια γυμνή γυναίκα, αλλά ασυνείδητα είτε γιατί δεν το έχουν ψάξει είναι πολλές οι γυναίκες που αν και προτιμούν σεξουαλικά τους άντρες, ερεθίζονται εξίσου βλέποντας γυναίκες να ερωτοτροπούν.
Στην έρευνα του δρ. Gerulf Rieger συμμετείχαν 345 γυναίκες. Στο πείραμα οι γυναίκες παρακολουθούσαν ερωτικά βίντεο με άντρες και γυναίκες και οι επιστήμονες κατέγραφαν τις αντιδράσεις τους.
Οι γυναίκες που αυτοπροσδιορίζονταν ως ετεροφυλόφιλες, παραδέχτηκαν ότι ερεθίστηκαν όταν παρακολούθησαν ερωτικά βίντεο με άντρες. Το 74% αυτών των γυναικών δήλωσε ότι ένιωσε τα ίδια ερωτικά σκιρτήματα βλέποντας γυναίκες να κάνουν σεξ.
Οι ομοφυλόφιλες γυναίκες ερεθίστηκαν πολύ περισσότερο από τα ερωτικά βίντεο με γυναίκες και ελάχιστα έως σχεδόν καθόλου όταν τους έδειξαν βίντεο με άντρες.
«Ακόμα κι αν η πλειοψηφία των γυναικών αυτοπροσδιορίζεται ως στρέιτ, η έρευνα που δείχνει τι ερεθίζει τις γυναίκες δείχνει ότι οι γυναίκες είναι είτε αμφιφυλόφιλες είτε ομοφυλόφιλες αλλά ποτέ στρέιτ», δήλωσε ο δρ. Rieger και πρόσθεσε: «Μπορεί να μην το έχουν συνειδητοποιήσει όμως οι γυναίκες που υποστηρίζουν ότι είναι στρέιτ, στην πραγματικότητα έλκονται από το ανδρικό αλλά και το γυναικείο φύλο».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *