ροή ειδήσεων

Ρόδος: Τον βρήκε μέσα στο χωράφι του να μαζεύει ελιές για το... σπίτι του!


Τελικά, όλα μπορούν να συμβούν! Ένας συντοπίτης μας πήγαινε μια ολόκληρη χρονιά... στο χωράφι του, καλλιεργούσε τις ελιές του, τις κλάδευε, τις πρόσεχε γενικά για να βγάλουν καρπούς, κι όταν πράγματι οι καρποί άρχισαν να βγαίνουν βρέθηκε κι ένας ο «καλοθελητής» για να τις μαζεύει πριν από τον ιδιοκτήτη!

Το περιστατικό συνέβη σήμερα στην Κρεμαστή, αλλά, απ΄ ότι μάθαμε το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και σ΄ άλλα χωριά!

Πιο συγκεκριμένα, πήγε ο ιδιοκτήτης του χωραφιού να δει τι γίνονται οι ελιές του, και βρήκε μέσα σ΄ αυτό έναν αλλοδαπό να τις... μαζεύει, προκειμένου, --όπως δήλωσε,-- να τις πάει σπίτι του για τις φάει!

Βέβαια, κάθε άλλο παρά στο σπίτι του τις έπαιρνε αφού, όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του χωραφιού, «δεν μιλάμε για μια τσάντα αλλά για ολόκληρο σακ βουαγιάζ», το οποίο, μάλιστα, απ΄ ότι πληροφορήθηκε ο συντοπίτης μας, τόσο ο συγκεκριμένος "τύπος" όσο και κάποιοι άλλοι, γεμίζουν και ξαναγεμίζουν με ελιές και στη συνέχεια, αφού συγκεντρώσουν ικανοποιητικές ποσότητες, τις πάρουν σε ελαιοτριβεία και βγάζουν το λάδι τους!..

«Ας είναι λίγο προσεκτικοί οι ελαιοπαραγωγοί, γιατί δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δουν τις ελιές τους να μην έχουν καρπούς», μας είπε χαρακτηριστικά ο παθών που έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *