ροή ειδήσεων

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ! Την έσωσε η αστυνομία (ΦΩΤΟ)

«Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποκτήσεις τον σεβασμό» έγραψε στο απελπισμένο σημείωμά της....
Η αστυνομία εισέβαλε στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε και πλέον δέχεται ιατρική θεραπεία στο νοσοκομείο.

Η Σινέντ Ο” Κόνορ που έγινε παγκόσμια γνωστή από το τραγούδι της «Nothing Compare 2U», στη δεκαετία του 1990, έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια. Οπως αποκαλύπτει η Daily Mail, από δωμάτιο ξενοδοχείου, το οποίο είχε κλείσει με άλλο όνομα, ποστάρισε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το σημείωμα που προκάλεσε κύματα ανησυχίας στους θαυμαστές της. «Υπάρχουν τόσα πολλά που περιμένουν από μια γυναίκα να αντέξει» έγραψε.



Μητέρα τεσσάρων παιδιών, η Ο” Κόννορ η οποία είχε υποβληθεί τον περασμένο Αύγουστο σε υστερεκτομή, έγραψε ακόμη ότι «έκλαιγε και ούρλιαζε επί εβδομάδες» και πως «οι τελευταίες δύο βραδιές με τελείωσαν» για να ολοκληρώσει το σπαραχτικό της μήνυμα:

«Πήρα υπερβολική δόση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κερδίσω το σεβασμό. Δεν είμαι στο σπίτι μου, είμαι σε ένα ξενοδοχείο κάπου στην Ιρλανδία, με άλλο όνομα. Αν δεν έκανα αυτή την ανάρτηση, τα παιδιά μου και η οικογένειά μου δεν θα το μάθαιναν καιν. Θα μπορούσα να ήμουν νεκρή εδώ για εβδομάδες και κανείς να μην το μάθει. Είμαι τόσο φρικτή μητέρα και άτομο, που έχω μείνει μόνη μου.

Οι θαυμαστές της ανέβασαν πάνω από 1.000 μηνύματα συμπαράστασης μέσα σε μια ώρα από τότε που είδαν την δημοσίευση της Ο” Κόννρο, παροτρύνοντας την μουσικό να «συνεχίσει να αγωνίζεται».






Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *