ροή ειδήσεων

Δύο βουλευτές και ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ “δείχνει” ο Πανούσης,για τη σχέση τους με τρομοκράτες


Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα ο Γιάννης Πανούσης λέει χαρακτηριστικά... για την “προτροπή” του Μαξίμου να προσφύγει στη Δικαιοσύνη: “Δεν ξέρω γιατί το κάνει ο Τσίπρας, αφού ο ίδιος ...γνωρίζει περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Έχει ενημερωθεί”.

Μάλιστα μιλώντας με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστου ο κ. Πανούσης συμπληρώνει με νόημα: “Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον Τσίπρα. Εγώ προσπάθησα να κρατήσω το θέμα σε πολιτικό επίπεδο, γι αυτό και πήγα σε συμβολαιογράφο όπου και παρέδωσα όλα τα στοιχεία. Εκείνος θέλει τη δημοσιότητα. Θα την έχει. Εκτιμώ ότι μόνο ένας λόγος δικαιολογεί αυτή τη στάση. Αυτούς τους 2-3 θέλει να τους “σεντράρει”.

Σε ό,τι αφορά στον αριθμό των στελεχών εντός του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν σχέση με την τρομοκρατία ο κ. Πανούσης απαντά ξεκάθαρα ότι ο αριθμός είναι μεγαλύτερος από 2-3: Βεβαίως, είναι και άλλοι που έχουν μια πλάγια, πιο χαλαρή σχέση. Έχω στοιχεία και για αυτούς”.

Όσο για το γιατί έχει στοχοποιηθεί και πως προκύπτει η σχέση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία ο κ. Πανούσης απαντά πως στοχοποιήθηκε μετά την αδυναμία της κυβέρνησης να υλοποιήσει τα υπεσχημένα από τους “τρεις” σε τρομοκράτες κατά τις αλλεπάλληλες επισκέψεις και επαφές που είχαν μεταξύ τους. Αυτά τα υπεσχημένα θα συμπεριλαμβάνονταν λέει ο κ. Πανούσης στο νομοσχέδιο Παρασκευόπουλου.

Μάλιστα σύμφωνα με Τα Νέα ο κ. Πανούσης λέει χαρακτηριστικά: Όταν δεν τηρήθηκαν όσα είχαν υποσχεθεί για τον Ξηρό ας πούμε τα έριξαν όλα επάνω μου. Τους είπαν ότι εγώ είμαι ο κύριος υπεύθυνος για τη μη ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Από εκείνη τη στιγμή και πέρα αυτές οι ομάδες με στοχοποίησαν. Υπάρχουν καταγραφές που είναι σε γνώση μου όπου ακούγονται να λένε ότι “θα τον σκοτώσουμε τον Πανούση”.

Για όλα αυτά λέει ο κ. Πανούσης ο Αλέξης Τσίπρας είναι ενημερωμένος προ τετραμήνου από τον επικεφαλής της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη. Σήμερα ο κ. Πανούσης θα καταθέσει όσα στοιχεία έχει στη διάθεσή του στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *