ροή ειδήσεων

Σταματά τις απεργίες η ΠΝΟ - Κανονικά τα αυριανά δρομολόγια



Σημειώνεται ότι εν όψει της 12ης Νοεμβρίου, η ΠΝΟ έχει ανακοινώσει... τη συμμετοχή της στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ.

Σε αναστολή των απεργιακών της κινητοποιήσεων προχωρά η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), κατόπιν των σημερινών αποφάσεων της εκτελεστικής επιτροπής.

Η απεργία των ναυτικών θα λήξει αύριο στις 6:00 το πρωί, με αποτέλεσμα να εκτελεστούν κανονικά τα αυριανά ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Το πλοία παραμένουν «δεμένα» από την Δευτέρα, καθώς η ΠΝΟ αντιδρά στην κατάργηση της αυτοτέλειας του ΝΑΤ αλλά και στις διατάξεις του νομοσχεδίου για τη σύνθεση των πληρωμάτων.


«H απεργία μας λήγει αύριο Παρασκευή στις 06.00 το πρωί, πλην όμως τα λάβαρα κυματίζουν και δεν υποστέλλονται», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

Ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς «να προβούν στην άμεση υλοποίηση των όσων δεσμεύτηκαν και να αφήσουν κατά μέρους τις ολιγωρίες και τα ευχολόγια των καλών προθέσεων» και προειδοποιεί ότι «ο αγώνας σαφώς και δεν σταμάτησε».

Τέλος, η ΠΝΟ καλεί τους ναυτεργάτες, «όπου και αν ευρίσκονται, εν ενεργεία και συνταξιούχους, να παραμείνουν συσπειρωμένοι και σε διαρκή ετοιμότητα για να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας για νέους αγώνες». «Μέχρι τότε οργανωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε για την ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία του αγώνα», καταλήγει.

Σημειώνεται ότι εν όψει της 12ης Νοεμβρίου, η ΠΝΟ έχει ανακοινώσει τη συμμετοχή της στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *