ροή ειδήσεων

Η Μόσχα "λοκάρει" τον Τ.Σόρρος για λαθρο-τρομοκρατία


Ένα προφητικό άρθρο στο ρωσικό Sputnik που ανέβηκε λίγο πριν το μακελειό του Παρισιού,... έκανε εκτενή αναφορά στον Τ.Σόρος ως βασικό υπεύθυνο για την "εισβολή" στην Ευρώπη...
προσφύγων-λάθρο, και τον ρόλο που παίζει στην αλλαγή των ευρωπαϊκών συνόρων μέσω της μαζικής εισόδου στην Ευρώπη εκατομμυρίων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που σύντομα θα στραφούν εναντίον των γηγενών πληθυσμών.

Λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση του άρθρου ο Τζορτζ Σόρος πουλούσε μαζικά μετοχές και αγόραζα χρυσό, ένδειξη ότι "κάτι περίμενε"...

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Blacklisted News, Michael Snudera, ο Σόρος πούλησε όλες τις μετοχές που είχε σε μεγάλες τράπεζες και εταιρείες των ΗΠΑ και τα κεφάλαιά του τα μετέτρεψε σε χρυσό...

Δεν πέρασαν 48 ώρες και ο τρόμος ξέσπασε στο Παρίσι...

"Φαίνεται πως ο περιβόητος δισεκατομμυριούχος George Soros θέλει να προκαλέσει μια επανάσταση σε όλη την Ευρώπη" αναφέρει το Sputnik σε εκτενές άρθρο του.

Ο Πολωνός αναλυτής Adriel Kasonta σημειώνει πως ο γεννηθείς στην Ουγγαρία Αμερικανός επενδυτής, προφανώς "σιχαίνεται την έννοια της εθνικής ανεξαρτησίας, θεωρώντας ότι αποτελεί εμπόδιο στην νέα του ατζέντα των ανοικτών συνόρων."

"Μερικές εβδομάδες πριν, ο Ούγγρος πρωθυπουργός Viktor Orban κατηγόρησε τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή ότι χρηματοδοτεί ακτιβιστές που ενθαρρύνουν την συνεχόμενη ροή προσφύγων που έρχονται στην ευρωπαϊκή ήπειρο από την Μέση Ανατολή και παραπέρα" αναφέρει ο Adriel Kasonta, μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο Central European Journal of International and Security Studies, και γράφει το άρθρο του για το American Conservative.

Ο Kasonta σημειώνει ότι ο Όρμπαν εξέφρασε τα συναισθήματα χιλιάδων Ευρωπαίων σχετικά με την θέση της ηπείρου στον κόσμο και το μέλλον της εθνικής ανεξαρτησίας.

Μια πρόσφατη έκθεση της International Organization for Migration έδειξε ότι "επίσημα" 760,979 πρόσφυγες-λάθρο αναζητούν άσυλο στην Ευρώπη αυτό το έτος.

Άλλες 218,394 έφτασαν τις ευρωπαϊκές ακτές μόνο τον Οκτώβριο σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία του ΟΗΕ Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό καθώς ο συνολικός αριθμός λάθρο-προσφύγων το 2014 ήταν μόλις 219,000.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός δήλωσε ότι:

"Ότι λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια μας απειλεί να προκαλέσει εκρηκτικές συνέπειες για όλη την Ευρώπη ... Εάν η Ευρώπη δεν επανέλθει στο δρόμο της κοινής λογικής, θα βρεθεί πολύ χαμηλά σε μια μάχη για την ζωή της"

Ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος δεν συμμερίζεται αυτή τη στάση:

" Το σχέδιο [Όρμπαν] αντιμετωπίζει την προστασία των εθνικών συνόρων σαν αντικειμενικό σκοπό και τους πρόσφυγες σαν εμπόδιο, ενώ το δικό μας σχέδιό αντιμετωπίζει την προστασία των προσφύγων σαν τον στόχο και τα εθνικά σύνορα σαν εμπόδιο"

Ο Πολωνικός αναλυτής επεξεργάστηκε το τι πρεσβεύει στην πραγματικότητα ο Σόρος, ο οποίος έχει τεράστια ευθύνη για την ενίσχυση της εισροής λαθρομεταναστών.

Ακτιβιστές όπως ο Σόρος, λέει ο Kasonta ενθαρύνουν λαθρομετανάστες να εισρέουν στην Ευρώπη και προσπαθούν να πείσουν τους Ευρωπαίους "να θεωρούν σύνορα και εθνική κυριαρχία πράγματα του παρελθόντος."

"Άνθρωποι σαν τον Σόρος προσπαθούν να καταληστεύουν το δικαίωμα για εθνική ανεξαρτησία που έχουμε από γεννησιμιού και στιγματίζουν ανθρώπους, κατηγορώντας τους ότι διατηρούν την ξεπερασμένη χριστιανική ταυτότητα"

Ο Kasonta αναφέρει το γεγονός ότι η τρέχουσα κρίση προσφύγων-λάθρο στην Ευρώπη "έχει ήδη προκαλέσει ζημίες που είναι δύσκολο να επισκευαστούν"

Ο Κασόντα υπενθύμισες έναν εξέχοντα Γάλλο στοχαστής. Τον Alexis de Tocqueville, που έγραψε την παραμονή της επανάστασης του 1848 ότι "κομοιμόμστε πάνω σε ένα ηφαίστειο ... Φυσάει ο άνεμος της επανάστασης , και η καταιγίδα φαίνεται στον ορίζοντα."

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *