ροή ειδήσεων

Σοκ: ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ έναν – έναν τους ομήρους στο θέατρο Μπατακλάν !!! (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ )


Μαρτυρίες – σοκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την ομηρία που βρίσκεται σε εξέλιξη... στο θέατρο Μπατακλάν – Βαριά οπλισμένοι άνδρες εισέβαλαν στο χώρο της συναυλίας φωνάζοντας ο «Αλλάχ είναι μεγάλος» - Δεκάδες πτώματα στο κτήριο


Περισσότεροι από 100 άνθρωποι κρατούνται όμηροι από ενόπλους μέσα στο θέατρο Μπατακλάν του Παρισιού, στο οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία ενός καλιφορνέζικου συγκροτήματος της ροκ, των «Eagles of Death Metal». Αυτή τη στιγμή, η αστυνομία έχει ξεκινήσει επιχείρηση απελευθέρωσης των ομήρων, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, λίγο πριν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής εισβάλλουν στο κτήριο της συναυλίας ακούστηκε μια δυνατή έκρηξη.






Οι μαρτυρίες από το εσωτερικό του θεάτρου είναι συγκλονιστικές.... Ένας αυτόπτης μάρτυρας που κατάφερε να διαφύγει από τη συναυλία, σύμφωνα με τη Le Figaro, είδε μια ομάδα ανδρών να εισβάλουν ντυμένοι με πολιτικά ρούχα στο θέατρο Μπατακλάν.


«Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»





Γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ακούγονταν πυροβολισμοί από το εσωτερικό του κτιρίου, κάνοντας λόγο για πέντε-έξι ενόπλους, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα για τη Συρία, αλλά και «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».


Σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο RTL, oι ένοπλοι που εισέβαλαν στο Μπατακλάν, είχαν το χρόνο να «γεμίσουν» αρκετές φορές τα όπλα τους, εκτελώντας αθώους πολίτες.


Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για συγκεκριμένο αριθμό θυμάτων.


"Οι δράστες πυροβολούσαν για 10 λεπτά"


Σύμφωνα με δημοσιογράφο της Liberation ο οποίος επικαλείται πηγές της αστυνομίας, ο ένας από τους τρομοκράτες που επιτέθηκε θέατρο Bataclan ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά, ενώ άλλη μαρτυρία αναφέρει πως πολλοί οπλισμένοι άντρες εισέβαλαν στο θέατρο με καλάσνικοφ φορώντας μάσκες και άρχισαν να πυροβολούν τυφλά στο πλήθος


Σύμφωνα με την μαρτυρία «οι τρομοκράτες πυροβολούσαν 10 λεπτά, ήταν εξαιρετικά βίαιο και τρομακτικό, οι τρομοκράτες είχαν τόσο χρόνο ώστε να οπλίσουν τρεις φορές, ήταν πολύ νέοι».


newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *